Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heti/2 heti egyszer találkozun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti/2 heti egyszer találkozunk. én mindig úgy érzem mintha előlről kezdenénk az egészet. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

nemrég ismertem meg. a munka meg ilyesmi miatt, így tudunk találkozni. én minden egyes alkalommal úgy érzem, mintha először látnám, az elején zavarban vagyok, később feloldódok, jól érzem magam, utána megint nem találkozunk.

tehát valahogy nekem nem megy át "ismerős" érzetűvé a dolog. vagy nem tudom érthető e. mintha mindig ugyanazzal lenne egy első randim. pedig találkozások között néha online van vmi kontakt, de már most érzem ezt, inkább nem is írok.

ja és tetszik és minden ok.

tehát mindig izgulok találkozás előtt. és ebből már elegem van. a végére meg persze mást érzek. örülök neki.

megoldás?

2012. okt. 3. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. 1 hónap alatt elmúlt. Ha többet tudnátok találkozni, akkor hamarabb múlna el.
2012. okt. 3. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:

akkor nálunk kb fél évre számítsak?

most fogunk 4. alkalommal találkozni. utána lehet több is lesz mint két hét a szünet.

már azon vagyok, hogy lemondom.

vagy gondolkodom, hogy ezt az izgulást, ami annyira felesleges, mivel űzzem ki magamból?

tehát ésszel felfogom hogy nincs is miért izgulnom amúgy! de mégis izgulok.

2012. okt. 3. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi is 1-2x találkoztunk 1 héten. Az izgulás valamilyen szinten természetes.
2012. okt. 3. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:

de nálam meg úgy jön ki, hogy amikor találkozunk, vigyorgok mint egy tejbetök, pár mondatig hülyeségeket beszélek, ő meg komolyan figyel rám, hogy értse amit mondok.

utána kb 1 órán át mindenen poénkodok mint egy idióta.

na utána tudok rá figyelni.

és átmenni normálisba.

utána elválunk, ami persze megint zavarba ejt, azt sem tudom mit csináljak.

és ezt nem egyszer játszom így el. hanem minden alkalommal :(

de most meg komolyan fogok indítani, ezt eldöntöttem.

és próbálok keveset beszélni.

szóval ha nem izgulnék,mivel rajta semmi ilyen nem látszik, olyan normális lenne minden, így meg csakmagamat járatom le.

2012. okt. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!