Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este a Tescoban, láttam egy srácot nagyon megtetszett! A műszaki osztályon dolgozik! Hogyan lehetne kideríteni, hogy hogy hívják?
nem emlékszem mikor jártam tescoban utoljára, de mintha lenne névjegykártyájuk (vagy mi) a pólójukon.
de miért akarod kideríteni a nevét? meg akarod keresni facebookon? :)
nem lenne egyszerűbb, ha visszamennél a boltba, és elkezdenél vele beszélgetni? mondjuk kérjél tőle tanácsot egy tv-vel kapcsolatban, ha te is bejössz neki, a többi gyorsan alakulni fog, és még kis bénának sem fog tartani, hogy a neten üzengetsz.
oké, ha mondjuk nem sikerül megint összefutnod vele, akkor elkéred a nevét az infó pultnál. és ott mit mondasz?
"csókolom tegnapelőtt láttam itt egy eladód, aki nagyon kedves volt, magas, barna hajú és barna szemű." vagy mégis hogy, mit? és ha mondjuk meg is lesz a neve és megtalálod fb-on is, ami akár lehetetlen is lehet, ha mondjuk Kiss Pistának hívják, akkor mit írsz neki? szerinted emlékezni fog rád, amikor naponta több száz embert lát?
Ha a muszaki osztalyon dolgozik ,akkor kerdezd meg tole van-e elektromos vibratoruk vagy elo. :)
Amugy, nem ciki odamenni megkerdezni, hogy hivjak vagy valamit talalj ki, aztan kezdj el vele florolni. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!