Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismerte meg a szerelmét?
fuh hany eves vagy?... figyu... ez nem nehez atol függ mien pasit szeretnél... ha komolyab kapcsolatot akkor azt vagy baratsagbol akit mar ismersz... vagy neten is talahatsz mert aki félenk az netre megy es altalaban a félénkek ott keresgelnek.. amugy nekem is soxor bejött...
17-F
21 vagyok.
Volt már pár pasim netről, de azok igazából a szexre hajtottak és persze ez csak akkor derült ki amikor már nagyon késő volt
Én egy makettkiállításon. Én nem makettezek, csak elnéztem oda, mert érdekeltek a harci repülők. És egyszer csak leszólított Ő.
19/L
chaten beszéltünk 20 percet,rábeszélt egy talira még aznap este...
akkor döbbentem rá,hogy ő az a pasi,aki annyira tetszett pár honappal ezelőtt a buszon:D
Én a véletlennek köszönhetem:)
Honfira felmentem, oltani egy parasztot, 15-18évesek katt rám közösbe ezt nyomatta, behívtam hozzá az összes 15-18éves csajt persze egy se beszélt vele, és itt volt ebbe a csaj kupacba manó is, utolsó pillanatba megadta az msn címét. Azóta tart a szerelem:)
Szerintem ne erőltesd, magától hamarabb jön mintha keresnéd, sok sikert és járj nyitott szemmel még az utcán is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!