Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feloltozok jol (tenyleg nagyon elegansan), kover sem vagyok, szemuveges sem, alacsony sem annyira (176cm), akkor miert utasitanak el egy szo valtas nelkul a lanyok?
hát ez szívás
rossz helyeken próbálkozol
hát pedig te bolond vagy D:
jó tested van :D
17/L
Szerintem kisfiús vagy.
Ez a tetoválás borzalmas, a tetoválás, piercing nálam mindig is kizáró ok volt.
Amit az arcodból láttam az alapján nem tartalak rondának.
Talán mosolyogj többet, kevés a magabiztosság, ha nem mosolyogva mész oda. Ha fapofával közlöd a tényt, azzal nem sokra mész, szóval mosolyogj és lazán :)
Az pedig hülyeség, hogy túl szép lányhoz nem mész oda.
Kivétel nélkül minden nő megérzi, ha csak azért mész oda hozzá, mert leadtad a mércét. Nem kell leadni, neked is 1 életed van és jó esetben egy életre választasz párt. Válogasd meg rendesen, érezze magát kitüntetve a nő, hogy hozzá mentél oda.
Ezt azért mondom el, mert nő vagyok és tudom milyen az, amikor tényleg úgy megy oda, hogy téged választott ki.
Aki mindenkinél bepróbálkozik, csak legyen már valaki, azt gondolkodás nélkül el szoktuk zavarni.
A párom is engem választott, leírhatatlanul boldog voltam :)
Hiába van kisportolt felsőtested, ha nem vagy helyes mit sem ér...
A strandon is sok kis kis gizda mászkál jó nőkkel, ők viszont helyesek...
A lányokhoz meg nyilvánvaló, hogy te is külső alapján mész oda, mint mindenki...
Ha egy lánnyal (főleg ha ismeretlen), nem szemeztél, nem mosolyog rád, vagyis nem ad előzetesen jeleket hogy bejössz neki, akkor NE MENJ ODA!!!
Ezt fogd már fel ember... és akkor nem fognak lekoptatni.
Hajtogathatod ezt, de szerintem te nem tudod kompenzálni. És nem azért, mert annyira ronda vagy, hanem azért, mert ne haragudj, de szerintem rossz a modorod.
Az öltöny csodálatos egy férfin, főleg egy jó parfümmel, de ha ehhez egy olyan ember társul, akire láthatóan nem illik sem a ruha, sem a modor, akkor inkább nevetséges, mintsem vonzó.
Mosolyogj és hódíts és ne minden áron.
Én már felnőtt nő vagyok,nem tinilány és szintén többdiplomás, ha ez számít, tudom mit beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!