Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjam, és hogyan?
szóval van egy osztálytársam..:Degyébként 19/f vagyok.
Elszeretném hívni valahová de nemtudom,hogy hová hívhatnám vagy hogyan,hogy nenézzen olyan hülyének..:D
Igazából csak most lett osztálytársam, így annyira nem ismerjük egymást,de mindig jön oda beszélgetni..ő jelölt fészen be és írt is már egyéb dolgokkal kapcsolatban..tehát szerintem érdeklődik irántam de én vmiért beparázok ha ottvan és mondanom kéne valamit..pár szót váltottunk de félek hogy addig csinálom még későlesz és aztmondja,hogy ez "hülye"..Másor nincs ilyen problémám akármelyik lánnyal beszélek ami csak jön,de akkor gatyavan.... xd semmi téma..:D
Na most gondolkoztam,hogy nemhogy azt higyje,hogy nemis érdekel elhívnám valahová..:D De elöbb többet kéne beszélünk??pfffffff,de nagy gondba vagyok... ://
nagyon megköszönném,ha valami hasznos tippeket tudnátok adni!!!(megy a kéz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!