Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ha véletlenül itt a gykn megismerkedtek egy lánnyal akkor hamar küldtok kepet, vagy csereltek kepet, hogy nehogy megleoetes erjen titeket?
Figyelt kérdés
Mert en sokszor jartam mar ugy itt, hogy ha ismerkedek egy lannyal, akkor hetekig jol elbeszelgetunk es csak keson kuldunk kepet egymasnak. Nem szoktam itt ismerkedni csak.ritkan. De ha van ra mod, akkor igen. De nagyon sokszor estem emiatt arcra. Tobb het beszelgetes utann, jott a kepcsere es hirtelen nagy csend lett a vege. Utana mar egy valasz sem erkezett. Akarhogy is irtam, pedig elotte rendesnek tunt a lany, aki tobbszor elmondta, hogy nem jell neki helyes pasi, a belso a fontos neki. Ez pedig nem egyszer es nem ketszer tortent meg itt velem. Hogy alltok ehhez a temahoz?2012. szept. 28. 12:16
11/13 anonim válasza:
én 2 nap alatt ledumálom úgy a csajt h akármilyen képet küldhetek, elfogad ;)
persze nem mindet de amelyik olyan jobb fej és aranyosan reagál a poénjaimra, azokat imádom *.*
és szinte mind1 h néz ki, ha vkinek egyedi a stílusa, azzal nagyon el tud ám varázsolni ;)
12/13 anonim válasza:
Én beszélek itt egy sráccal, aki nem hajlandó képet küldeni. Szerintem hiába ringatják magukat a pasik abban a hitben, hogy kedvesek és a csaj majd leszarja hogy néznek ki, igenis számít a külső. Ha nem tetszik, ugyis le fogom koptatni, nekem is szar de képtelen lennék olyannal lenni aki kicsit sem vonz külsőre.
13/13 anonim válasza:
az állatvilágban is a legerősebb legdíszesebb hím jut mindig dugási előnybe. Igy van ez az embernél is. A "Nem számít a külső, csak a belső értékek számítanak" dolog egy maszlag, aki beveszi megérdemli.
Hogy mi a kiválasztási sorrend egy nőnél: külső testforma, ruházat, cipő, hajszín szemszín, lehessen vele beszélgetni, pénz,izomzat, autó, kedves legyen, intelligens legyen.... többi belső érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!