Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek a lányoktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a lányoktól, különesen a szép lányoktól?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok velük haverkodni sem, mert úgy érzem, hogy biztos elküldenének messzire és nem is kíváncsiak egy ilyen ronda kis senkire, amikor biztos körül rajongják őket a jobbnál jobb pasik, én meg rondának tartottam mindig is magamat, szóval még nem is mertem igazán kezdeményezni lányoknál sem, pedig már 23 vagyok. Ma is amint szemben jöttek velem szép lányok, sok közülök kb. 14-17 éves lehetett, de még tőlük is úgy beparáztam, hogy alig mertem levegőt venni, nem is merek rájuk sem nézni, mert biztos sértené őket, hogy egy ilyen ronda fiú rájuk mer nézni, meg lehet be is szólnának, hogy ne nézzél te ocsmányság, nekünk igazi jó pasi kell, nem ilyen okádék.

2012. szept. 26. 21:25
 1/10 TOMAtm ***** válasza:
mert azt hiszed nem érsz fel hozzájuk 'szépségben'.
2012. szept. 26. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért végy erőt magadon és így ocsmány rondán is lehet csajozni. Próbálkozz! Nem vagy rondább mint sok más és nekik is van partnerük. Próbálkozz! Ha elküldenek akkor sem lesz rosszabb. PRÓBÁLKOZZ! Felejtsd el, hogy hogy nézel ki. Te egy magabiztos jó dumás pali vagy, akire buknak a csajok. Csak még nem találtad meg az Őt. De eljön, hidd el. Csak ne várj tétlenül. PRÓBÁLKOZZ!
2012. szept. 26. 21:30
 3/10 anonim válasza:
nevetséges de én ha szép lányt látok mindig megbotlok, barátnommel talizgattunk akkor is gyakran elofordult de már kezdek leszokni róla :)
2012. szept. 26. 21:30
 4/10 chooseyourdestiny ***** válasza:
jó tanács. a csajoknak a duma a fontos. a kinézet le van szarva.
2012. szept. 26. 22:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg sem merek szólalni egy szép lány közelében.
2012. szept. 26. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meg durvának kell lenni velük (szóban!) és le kell őket s**rni -- azt imádják!

(Ezt persze csak az után lehet, hogy már valamennyire érdeklődnek felőled.)

2012. szept. 27. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6.-odik

Ezt meg honnan vezsed? Durvának kell lenni, és nem foglalkozni velük? Szerintem pont az a jó, ha odajön beszél egy pár szót a lánnyal... szóval foglalkozik vele! Persze nem kell rajtuk lógni, de figyelembe kell venni őket! Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, mindenkinek más számít szépnek, és szerintem sok lánynak az a fontos, hogy beszélj velük, legyen közös téma, és hogy MAGABIZTOS legyél! Kezdj el gyakorolni egy-két bókkal, és utána meg hátha belejössz a beszélgetésbe is! Hajrá! :DD

2012. szept. 27. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

fogj el egyet és akkor azt csinálsz vele a pincében amit akarsz!

képzeld csak el:D

jól megdugod aztán meg megvered amiért ő szép és lenéz téged, hogy képzelik ezt mégis mi?

kapj el egyet és akkor majd megmutatod hogy kit nézzenek le a kis ku.vák

2012. okt. 8. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
utolso ez a beszéd :D
2013. máj. 31. 20:39
 10/10 anonim válasza:
Miért gondolod hogy így viselkednének? Ha egy lány aki nem olyan fotómodell típus akkor te leordítanád a fejét? Hogy takarodj te gnóm selejtes állat, nekem igazi lány kell nem ilyen transzfesztita. Sajnos volt velem olyan hogy csúnyább lány akart beszélni, inkább azt hazudtam hogy egyenlőre még nem szeretnék barátnőt csak hogy ne bántsam meg. A lányok nyugisabbak, sok helyzetben kultúráltabbak tudnak lenni. 1-2 van ilyen tuti. De 0.00001% az esély hogy ilyet fogsz ki, a másik ha ilyen a csaj, akkor jobb is hogy nem vagy vele. Érted. Mindenképpen legyél figyelmes! Elméletben tudom mit hogy kéne gyakorlatban meg már fosok. Azért remélem viszonylag hasznos volt a tanácsom 16F. 😊
2019. szept. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!