Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
van egy srác nagyon jó barátok vagyunk..már 6 éve ismerem.. minden nap lentvagyunk (nem csak ketten) nagyon jófej lehet vele mindenröl beszélni.. és már mindenki tudja hogy tetszek neki.össze is akarnak vele hozni de én nem akarok vele járni mert nekem fontosabb ez a nagyon jó barátság..mint hogy járunk kitudja 1-2 hónapig és aztán meg mint általába leszarják utána egymást... hogy mondja meg neki hogy én nem akarok töle semmit??de ugy hogy ne haragudjon meg??? 16/L
2009. aug. 3. 00:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia beszélnünk kellene...

Szóval arról lenne szó,hogy már nagyon rég óta ismerjük egymást,nagyon jó barátom vagy,és nagyon szeretlek,de csak barátilag.Nem szeretném,hogy ez a barátság tönkremenjen,amiatt,hogy elkezdenek bennünket összehozni,nem szeretném,ha emiatt feszült helyzet alakulna ki köztünk.Remélem megérted,hogy ezzel semmi rosszat nem szeretnék,csak szerettem volna,hogy tudd,mi a véleményem erről.

Én ezt mondanám :)

2009. aug. 3. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!