Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan fel kéne adnom? (mostmár probálkoztam jópár lánynál nulla sikerrel)
Figyelt kérdés
T-köm kivan2012. szept. 26. 14:58
11/19 anonim válasza:
Én Szombaton találkozom egy lánnyal. Nagyon remélem, hogy nem kerülök be a barát zónába, mert ez a lány nekem a mindenem. Hála istennek neki a külső nem minden. :) Legalább nem rajonganak érted a hűtlen lányok, akik csak a szexre mennek. Szóval mindenben van valami jó.
12/19 anonim válasza:
Szia, adj egy pacsit! Hasonló cipőben járunk, csak én a harctér másik oldalán, a lányok csapatában vagyok.
Épp tegnap gondolkodtam el, hogy hagyom a francba a fiúkat és felcsapok leszbikusnak, a nemlétező tököm nekem is kivan meg tele van.
Kitartást. Magamat is ezzel ámítom, csak lesz már egy normális, rendes srác aki szeretni fog engem.
Meg egy normális, rendes csaj, aki szeretni fog téged :)
L/23
13/19 KnightBalazs válasza:
Ne add fel pihenny egy kicsit és aztán folytasd új uterövel.
14/19 anonim válasza:
Hol lenne a világ, hogyha a vezető tudósok feladták volna az első kis bökkenőnél. Még mindig kőkorszakban lennénk.
Vagy mi lett volna ha az ősember mikor megégette magát a tűzzel, azt azután örökre elkerülte volna....
Rossz személyeknél próbálkozol, akkor ne csodálkozz a nulla sikereden!
15/19 A kérdező kommentje:
Hasonlo helyzetben levo lanyoknal probalkozom,erösen kétlem hogy rosszaknál.
2012. szept. 27. 19:04
16/19 A kérdező kommentje:
Lassan 8 hónapja probálkozom
2012. szept. 27. 19:08
17/19 anonim válasza:
túl görcsösen próbálkozol, először magadban legyél boldog alakítsd ki a saját boldog életed és ha vidám lesz a kisugárzásod akkor ez majd bevonzza a csajokat :) am 1 képet szívesen megnéznék :)
19/19 anonim válasza:
Hát énis ugyanebbe a cipőbe járok.... Énsem tudom mihez kezdjek...nekem már 2éve nemjön össze...diszkóba jársz? Próbáltál ott ismerkedni? Vagy netes társkereső? Koncertek? Könyvtár? Kávézók? Pláza? Busz? Ezek mind ismerkedési helyek...nekem ezeken a helyeken sikerült de nem sokáig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!