Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez a tinirandi.hu-n?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a tinirandi.hu-n?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a bemutatkozáshoz kiírtam, hogy ne küldjenek csókot, mert van barátom. Ennek ellenére napi 5 csók minimum van.

Miért nem tudják ezt az emberek.tisztbetben tartani?

2012. szept. 24. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És még kép is van fent rólad, ugye? De kiírod, hogy van barátod, és mégis küldik a csókokat, ejnye, milyen pofátlan kis ge.cik!!! Hát én nem értem, micsoda sok ROHADT PASI!!! Undorító fúj!!!
2012. szept. 26. 23:45
 12/18 A kérdező kommentje:

Azért ne vidd túlzásba :)

Igen, van rólam föntkép de csak azért mert sokan mindták, hogy tegyek föl, mert nem tudnak elképzelni

2012. szept. 27. 05:59
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

akkor meg mi a f.szt csodálkozol??????? egy lány, aki fent van a társkeresőn, feltesz magáról képet, az nem brahiból van fent, hanem mert ismerkedni akar! hiába írod ki, hogy van barátod! akinek van barátja, és szereti, esze ágában sincs társkeresőre regisztrálni, pláne nem ilyen gyatra kifogással, hogy a valakinek a valakijével beszélsz! mert akkor nem tennél magadról képet, és nem beszélgetnél másokkal, akik "nem tudnak elképzelni" úristen de BUTA LIBA vagy b.meg....... sötét mint az éjszaka.

a kedves barátod tud erről?

2012. szept. 27. 10:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát te nagyon paraszt vagy
2012. szept. 27. 14:23
 15/18 anonim ***** válasza:

10:47-nek igaza van.

Ha beszélgetni akarsz neten, használd a Facebook-ot, vagy egyéb, nem társkereső-weblapot.

2012. szept. 27. 16:14
 16/18 anonim ***** válasza:

paraszt? te meg ringyó

fáj az igazság?

2012. szept. 28. 12:12
 17/18 anonim válasza:
Igazuk van, van pasid, akit gondolom szeretsz, akkor meg minek ismerkedsz társkereső honlapon? Meg amúgy is, ez így tényleg hülyén hangzik, hogy azért vagy fent egy társkereső honlapon, hogy a húgod pasijával beszélj, már nem azért.. de a világ 99,99 %-a a facebook-ot használja :D Szerintem a pasid tuti nem örül neki, hogy ilyeneken ismerkedsz, mert szerintem nincs okod rá.. de te tudod :))
2013. febr. 4. 22:25
 18/18 anonim válasza:
16-os "nem fáj neki az igazság" azt hiszem hogy más szídalmazása, rágalmazása nem igazség.....
2021. júl. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!