Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN-en el hívtam egy lányt "randira", egyelőre csak barátilag. Ez randinak számít? 15/f
Figyelt kérdés
Fiúk! Ti mit csináltok, amikor először találkoztok egy lánnyal? Hogyan viselkedtek? Úgy érzem, hogy ez egy kialakuló kapcsolat lesz köztünk, de nem szeretném elsietni. És ha másodszor is talalkoznánk akkor hogyan viselkedjek?2012. szept. 24. 15:49
11/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk az azért biztató, hogy meg kérte az anyukáját, hogy hozza el ide. De én mondtam neki, hogy kérje meg rá. Kb. 40 km-re lakik tőlem. De nem úgy tűnt mintha zavarná, hogy ő jön hozzám. Egyébként is szoknak járni a városunkba.
2012. szept. 24. 16:52
12/14 anonim válasza:
Hát mondjuk nem ártott volna ha te mégy elsőnek... Vagy semleges helyen taliztok, pl kávézó, cukrászda stb.
13/14 A kérdező kommentje:
Mennék is ha tudnék. Egyébként cukrászdánál fogunk találkozni.
2012. szept. 24. 17:30
14/14 A kérdező kommentje:
Most nem tudok hozzá elmenni.
2012. szept. 24. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!