Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud valami jó randihelyet Budán?
Figyelt kérdés
Ha valaki pesten tud azt is mondhatja, de nekem leginkább buda kéne mert ott lakok... ja és ne mozi mert első randi lesz
köszi előre is
2012. szept. 23. 20:34
2/4 anonim válasza:
Én imádom a Frei kávézót az Alleban. De ha jó az idő, akkor nagyon jó sétálni a Feneketlen tónál.
Pesten meg ilyen célra a legjobb a Potala Teapalota.
24/N
3/4 anonim válasza:
Szerintem sétáljatok, még úgyis jóidő van és lesz is. Margit/hajógyári-sziget, Gellért-hegy, Dunapart, Római, akárhol...
4/4 anonim válasza:
van rengeteg teaház, meg cukrászda (mondjuk én csak pestieket ismerek) azok teljesen jók 1. randinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!