Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire örülnétek annak, ha egy lány rátok írna facebookon azzal a szöveggel, hogy szeretne titeket megismerni, mert mondjuk bejössz neki?
Van egy srác a suliban aki eléggé tetszik, és elhatároztam hogy ráírok, de mi van akkor ha mondjuk nem jövök be neki és akkor utána eléggé ciki lenne úgy a suliban... szóval ti mennyire díjaznátok ezt?
15/L
19:45 hát nem hiszem hogy te vagy az, de ki tudja :)
És akkor már kérlek segítsetek mit írjak neki? "Szia, láttalak a suliban és szeretnélek megismerni, mert tetszel nekem...?" vagy mit kell ilyenkor írni én sajna még nem nagyon csináltam ilyet...
ha félsz akkor ne írd,hogy tetszik.
elég annyi,hogy szeretnéd megismerni.
hányadikos?
!!
Tuti bevallt modszer!
Ird ezt: Szia sokszor lattalak suliban, szimpi voltal es gondoltam irok. :D
Ennyi es utana kerdezgesd a mizu aztan terj ra komolyabb temakra ne olyanra h mi a kedvenc szined hanem a sulirol haverjairol meg ilyenek :D
Utana mar magatol fog menni!:)
ej nem én vagyok az :S :(
Ahogy a 14 írta az a legjobb.Azt bátran elküldheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!