Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök neki? Ez randinak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? Ez randinak számít?

Figyelt kérdés

Péntek óta ismerem Őt. Egy tanárnővel beszélgettem a suliban egyik szünetben csillagászatos dolgokról, amikor Ő is odajött ezzel a céllal és utána már hárman beszélgettünk.

Még aznap bejelöltem facen és 2 órát beszélgettünk.

Ezen a héten pedig minden egyes szünetben odajött hozzám és nagyon jól elvoltunk.

Hét közepe táján elkezdett tetszeni. Vagyis akkor még nem tudtam, hogy tulajdonképpen mit is érzek. Arra is gondoltam, hogy talán csak azt érzem, hogy milyen jó, hogy egy srác észrevett és érdeklődik irántam.

Kedden mondta, hogy találkozzunk valamikor suli után. Megállapodtunk a szerdában, de akkorra programom lett és csütörtök lett belőle. Beültünk egy kávézóba és egy limonádé mellett elvoltunk kb. 2 és fél órán át.

Szerda este írta, hogy az osztálytársai azzal piszkálják, hogy mi járunk és "már mondtam nekik, hogy ilyenről szó sincs, hogy összejöttünk volna... érdekes lett volna pár nap alatt :D

mivel csak most ismerjük meg egymást, csak barátkozni szeretnék veled

de szeretnélek közben egyre jobban megismerni :D"

Tegnap elhívott moziba. Bejövök neki? Ez randi lesz? A csütörtöki program randi volt?

2012. szept. 22. 19:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Egyébként én egy 16 éves lány vagyok, Ő pedig egy 18 éves fiú.

Félreértések elkerülése végett: Nem azért írom az Őt nagy betűvel, mert arról álmodozom, hogy ő a nagy Ő, hanem csakhogy tudjátok, hogy Róla van szó.

2012. szept. 22. 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos történet. Szerintem randizzatok és jöjjetek össze.
2012. szept. 22. 19:38
 3/17 A kérdező kommentje:

Ez a tervem. :D

A mozi akkor randinak fog számítani?

2012. szept. 22. 19:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószínű. Mondjuk moziba konkrétan nem lehet beszélgetni, de előtte és utána igen.
2012. szept. 22. 19:42
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 22. 19:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Ja és Ő beszélt egy lányról, akivel kb. fél évig nagyon jó barátok voltak, de miután Ő bevallotta neki, hogy beleszeretett, a lány már beszélni sem szeretne vele.

Lehet, hogy én bejövök Neki, de fél, hogy a történelem megismétli önmagát?

2012. szept. 22. 19:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mutasd ki az érzéseidet, én is utálom ha szopatnak.
2012. szept. 22. 19:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Mit csináljak konkrétan, hogy ne "másszak rá", de mégis tudja, hogy bejön nekem?
2012. szept. 22. 19:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézz a szemébe, érintsd meg, mindig legyél hozzá közel, tekergesd a hajad.
2012. szept. 22. 20:01
 10/17 A kérdező kommentje:
oké :D
2012. szept. 22. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!