Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteztek? Szerintem nem :DD

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteztek? Szerintem nem :DD

Figyelt kérdés

Barátnőmnek keresek zöld szemű, fekete hajú, izmos, lehessen látni az ereket a karján (nem durván csak szépen), Kockák, legyen vicces, tudja meglepni őt, tudjon főzni, erősebb személyiségű is lehetne.... :DDD Óóóóó és a legfontosabb a magasság: 180 fölött :DDDDD öhhmmmm jó legyen a járása.... :DDD Elvárások csak ennyi lenne.... :DDDDDD

Előre is köszönöm ezeknek a személyeknek a válaszát :DDDD

2012. szept. 20. 13:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
De amúgy tényleg nagyon jó csajnak kell lennie a barátnődnek,ha ilyen elvárásai vannak.Tudod mennyi idő és munka egy kidolgozott testet létrehozni,ami neked alapelvárás? Èn elvégeztem ezt,de elvárom hogy a barátnőm legyen 170 centi,vékony,de nagymellű,hosszú hajú,ne szolgáltassa ki magát,legyen kedves,ágyban odaadó.Megfelel ezeknek? Mert ha nem,akkor ne ilyen pasit keresgéljen..
2012. szept. 20. 13:34
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha ez komoly én itt vagyok. 23 felett nyugi, tapasztalt róka, úgy 188 cm és kondis.

De ne már, ez így nagyon béna, legalább egy képet arról a barátnőről!

2012. szept. 20. 13:37
 13/23 anonim ***** válasza:

11. Jogos!!!

Szóval kisanyám, egy képet nyomjatok előbb, aztán, ha szépen kéri akkor lehet valami talán!

2012. szept. 20. 13:38
 14/23 A kérdező kommentje:

Hát sajnos kép nem lesz...

Nem egyezett bele...

Sajnálom!

De most már tudja hogy igenis léteznek ilyen pasik :D és így már nem is olyan esélytelen a dolog.

2012. szept. 20. 13:41
 15/23 anonim ***** válasza:

Akkor csak leírásra:mit tudna nyújtani cserébe a barátnőd?

-Arc?

-Test?

-Belső?

2012. szept. 20. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Hirtelen nem tudtam, hogy hol legyenek azok a kockák... gondolom a hasán.

Figyi, így látatlanban csak azt tudom mondani, hogy keress a barátnődnek valami társkeresőn, ott az ilyen működik. Mondjuk itt nagyobb arányban fordulnak elő ilyen srácok, én is pont ilyen vagyok, csak nem keresek barátnőt

Amúgy hány éves vagy?

2012. szept. 20. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Még ha ilyen is lennék, és mondjuk a hajszín térne csak el mert az sötétbarna, akkor valóban igaza van a 11-esnek!

Mert én is ugyanúgy elvárok dolgokat, és megvannak nekem is az igényeim a lány felé!

akkor legyen a lány, hosszú fekete hajú, 168-172 cm magas 50-52 kg, feszes has jó segg, kisebb formás eredeti mellek bőven elég, ne rinyáljon ha főznie kell valami és ne rinyáljon ha egy kis motorolaj kerül a körme alá, és 2 lábbal álljon a földön!

2012. szept. 20. 16:34
 18/23 anonim ***** válasza:
de a kérdésed komolytalannak tűnik és te is.
2012. szept. 20. 16:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja...nektek ez az elvárásotok:D Fogadok közben meg ronda népség vagytok mind a ketten :D rakjatok fel kélpet...:)
2012. szept. 20. 16:53
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszi de nem nekem keresünk hanem neki.

Barátnőmnek: sötétbarna haj, 168 centi magas, nem vékony de nem is duci.. szép telt alakja van, erős személyiségű, szeret beszélni :D, nem egy finnyás műkörmös qrva, 23 éves, barnászöld szemek, szereti a társas táncokat....stb.

2012. szept. 21. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!