Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a férfinak kell jeleznie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfinak kell jeleznie tetszését a nő felé? Miért nem fordítva?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi se kötelező
2012. szept. 19. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként én se értem.Férfi odafigyelne a nőre de elsőnek a nő mondaná a tetszését.Szerintem valahogy így lenne még helyes is de kitudja mindig más a helyzet :D
2012. szept. 19. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
En jeleztem a tetszesem neki, erre mas orszagba koltozott :))
2012. szept. 19. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben igaz... Nálam például 10-ből, 6 esetben van, hogy én lépek, mert manapság a fiúk egyre töketlenebbek... Én meg mivel nem vagyok jó ilyen mai "jeladásokban/jelzésekben" inkább használom a számat, amit még az isten is arra teremtett, hogy beszéljek vele, és megkérdezem a srácot.:) Szóval, nem kell mindenkit egy csoportba osztani, csak mert a te közösségedben pont ilyen kis szerencsétlen lányocskák vannak, akik nagyon hangoztatják az emancipációt, de ezen a téren a férfi legyen férfi.:)
2012. szept. 19. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én néha szoktam kezdeményezni. És akkor megmondják, hogy mekkora ku.rva vagyok, mert merek kezdeményezni. :(:(
2012. szept. 19. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám :)
2012. szept. 19. 21:24
 7/9 VVMMvvmm ***** válasza:
Mert a nő -alapvetően- befogadó.
2012. szept. 19. 21:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha többször kezdeményeznének a lányok is.
2012. szept. 19. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen gyáva nyúl, kedves kérdező!

Milyen férfi vagy te, mi? Hát mi szedjünk fel téged, lányok?

Hol a büszkeséged? Neked kell becserkészni a vadat, ember!

Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!

Nyomulni, nyomulni, nyomulni!!!!!!

Max azt mondja, hogy nem.

Legyél férfi és ne egy töketlen! Vadássz!!!!

2012. szept. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!