Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy lássa rajtam, nagyon bejön nekem?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban. Elég félénk típus, eddig még egy barátnője se volt de mivel full jó pasi biztos hogy csak azért mert még nem mert megkérdezni egy lányt sem. Nagyon tetszik legalábbis külsőre. Suliban mindig megnéz, a képeimet is lájkolja Facebookon. Néha egymásra mosolygunk. De sose lép. Hogy mutassam meg neki, hogy ő is bejön nekem, és hogy vegyem rá hogy "tegyen valami lépést"? 16/L2012. szept. 19. 19:59
1/2 anonim válasza:
Szólj az egyik barátnődnek hogy diszkréten adja meg a srácnak az első lökést és annyi szerintem venni fogja a lapot.
Sok sikert nektek :)
2/2 anonim válasza:
Tedd meg te azt a lepest, pl. facebookon kerdezd ,eg ha nincs kedve elmenni veled xy helyre, mert unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!