Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szóltok, ha 1 lánynak műkörme van? Vagy ha festi?
Én nem szeretem. Szeretem a természetes lányokat akik se vakolatot se ilyen műkörmös cuccot nem tesznek fel magukra.
Természetesen ha valami komoly helyre megyünk, akkor azt elviselem, de ne vigye túlzásba ez a lényeg!!!
számomra tök alap hogy festik a nők a körmüket.
amikor ovis voltam én is állandóan festeni akartam, de nekem a festés volt a mániám:D
a műköröm is tetszik, de nem kell túlzásba vinni.
22/F
Visszataszító a gondolat, hogy egy nő pénzt, időt és energiát költ egy esztétikailag mindenképp romboló hatású szemétdarabra, amit az ujjára ragaszt.
Műkörmös nő? Kösz de nem kösz.
Elég visszataszító...
Meg nem értem , hogy miért szükséges?
Egy nő úgy szép , ha természetes... -.-
Általában visszataszító.. De jó érzés amikor lassan végighúzod a bőrünkön vagy a tarkónkon. :P
Viszont az a sírás, és hiszti amikor letörik.... Undorító.. :(
(23/F)
KG
Háát nem tudom nekem speciel műkörmöm van mert pici és vékony a körmöm kiskoromban rágtam és nem szép. Én szeretem sokkal szebbé teszi a kezét a lányoknak. Mondjuk az én barátom nagyon szereti és nem volt még rá panasz. De ez is oylan kinek a Pap kinek a Papné...
20/L
Nekem tetszenek a festett, vagy mű körmök.Az jön le belőle, hogy a lány törődik a külsejével, tehát igénytelen már nemigazán lehet...XD
17/F
Menyus
Én utálom a műkörmöt meg festeni se festem magam minek?? Igaz a rágni rágom a körmöm, le is kéne szoknom csak nem tok, anyám mindig azt mondja majd vki miatt kénytelen leszek.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!