Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szóltok, ha 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szóltok, ha 1 lánynak műkörme van? Vagy ha festi?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 00:03
1 2
 1/13 bibi05 ***** válasza:
84%
Nem fiú vagyok remélem nem baj ha írok.Nagyon szép lehet egy műköröm is de ha már valakinek szépen megnő és nem rágja akkor szerintem szebb egy festett köröm.De ez csak az én véleményem
2009. aug. 1. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Tudjon vele jól karmolászni, és akkor jó pont ;)
2009. aug. 1. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Én nem szeretem. Szeretem a természetes lányokat akik se vakolatot se ilyen műkörmös cuccot nem tesznek fel magukra.

Természetesen ha valami komoly helyre megyünk, akkor azt elviselem, de ne vigye túlzásba ez a lényeg!!!

2009. aug. 1. 00:35
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

számomra tök alap hogy festik a nők a körmüket.

amikor ovis voltam én is állandóan festeni akartam, de nekem a festés volt a mániám:D

a műköröm is tetszik, de nem kell túlzásba vinni.

22/F

2009. aug. 1. 00:44
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Visszataszító a gondolat, hogy egy nő pénzt, időt és energiát költ egy esztétikailag mindenképp romboló hatású szemétdarabra, amit az ujjára ragaszt.

Műkörmös nő? Kösz de nem kösz.

2009. aug. 1. 02:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég visszataszító...

Meg nem értem , hogy miért szükséges?

Egy nő úgy szép , ha természetes... -.-

2009. aug. 1. 03:58
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Általában visszataszító.. De jó érzés amikor lassan végighúzod a bőrünkön vagy a tarkónkon. :P

Viszont az a sírás, és hiszti amikor letörik.... Undorító.. :(

(23/F)

KG

2009. aug. 1. 08:17
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Háát nem tudom nekem speciel műkörmöm van mert pici és vékony a körmöm kiskoromban rágtam és nem szép. Én szeretem sokkal szebbé teszi a kezét a lányoknak. Mondjuk az én barátom nagyon szereti és nem volt még rá panasz. De ez is oylan kinek a Pap kinek a Papné...

20/L

2009. aug. 1. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Nekem tetszenek a festett, vagy mű körmök.Az jön le belőle, hogy a lány törődik a külsejével, tehát igénytelen már nemigazán lehet...XD

17/F

Menyus

2009. aug. 1. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Én utálom a műkörmöt meg festeni se festem magam minek?? Igaz a rágni rágom a körmöm, le is kéne szoknom csak nem tok, anyám mindig azt mondja majd vki miatt kénytelen leszek.

15/L

2009. aug. 2. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!