Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelenthet ez a válasz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a válasz?

Figyelt kérdés

Kérdés:

Egyáltalán táplálsz irántam bármilyen érzést?

Válasz:

Ha jobban elgondolkodsz te is tudod.

Ez most mi akar jelenteni?????

2009. júl. 31. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt neked kell tudni, az előzőekben történt beszélgetésekből stb. Ha bókolt ezelőtt vagy tett célzásokat akkor lehet, ha nem akkor meg ki tudja.

Erre sokkal okosabbat nem lehet válaszolni 28/F

2009. júl. 31. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ez igent jelent, és azért válaszolta ezt, mert meglepődött, hogy te ezzel nem vagy tisztában.
2009. júl. 31. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szokásos védekezős pasi sumákolás, jelentése: "nem én biztattalak, én nem mondtam semmit, szeress belém, hogy nekem legyen időm gondolkodni rajta, hogy szeretlek-e, és bármikor kiléphetek, hiszen nem ígértem semmit" :(((

Úgy félnek a világosságtól, mint a vámpírok.

Bárcsak fiatalabb koromban mindenkit képen röhögtem volna, aki ilyen dumákkal jött...

2009. júl. 31. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen mostanság elég sok jelzést adott, csak szerette volna töle hallani hogy mi van.. de ezek szerint nem fogom...
2009. júl. 31. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

21:37-es: "Úgy félnek a világosságtól, mint a vámpírok."

Ennél jobb megfogalmazást még nem hallottam,teljesen igazad van!!!

2009. júl. 31. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A válasz a mi, nők, nyelvén: NEM! Csak gyáva vagyok kimondani.
2009. júl. 31. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

ez nekem úgy túnik pasiszemmel, mintha valami szarul esett volna neki a te részedről, pl megbántottad, és veszekedés közben te kitértél volna erre a kérdésre mert veszekedés közben olyan érzésed volt mintha nem szeretne... ekkor a válasz azt jelenti hogy: igen...

2.ha ő bántott meg és ezért kérdeztél rá, akkor meg azt jelenti hogy ilyen hülyeség miatt megkérdőjelezed az érzéseit irántad, és ezért mondta ezt, és akkor a válasz: igen, viszont most csalódtam benned...

szakításkor ha a férfi szakít megmondja hogy nem akar veled lenni, és ilyet nem mondd szakításkor, elmondja hogy igen vagy nem.. ha te szakítasz vele, akkor meg te nem kérdezel ilyet... sztem szeret... magamból kiindulva persze... mivel ezek ilyen lelkileg nagyon rosszul eső, ámde elgondolkodtató dolgok... bnőmmel még kapcsolatunk elején összevesztünk, nem miattam, és ilyen sms-t küldtem neki, h "Ha valamivel többet érzel irántam a barátságnál..." ezek a szövegek, hatnak, másnap teljesen másképp viselkedett, nem állt ki az igazáért, rájött hogy ő hibázott, és hogy szeretem, én meg arra, hogy ő is szeret... szal sztem ne aggódj.. szeret... :)

17/F

2009. aug. 1. 00:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, igazából nem bántott meg lehet hogy én valamivel megbántottam, csak kiváncsi vagyok egy év után hogy most akkor mi is van mert valamikor nagyon régen annyit mondott h kedvel de azota nem is beszél már ilyenek röl pedig néha jo lenne tudni mit érez..
2009. aug. 1. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!