Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a baj velem lányok, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem lányok, mi rossz van rajtam vagy mit teszek rosszul, hogy nem kellek a lányoknak?

Figyelt kérdés

3 diplomás (az egyik azok közül politològus)25 éves, viszonylag intelligens fiatalember vagyok, legalàbbis legtöbben ezt mondják. Eddig csak egyetlen baràtnőm volt koron ellenère. Legtöbbször csak a visszautasìtàsig jutok el a hölgyeknél. Pedig velem bàrmirő lehetne beszèlgetni, nagyon sok mindenhez hozzà tudok szòlni érdemileg. De ez valahogy nem elèg a lànyok szìvènek megnyerèsèhez. Lehet az a baj, hogy tùlon tùl rendes vagyok velük ès tisztelem őket. Àltalàban jòl öltözködöm, munkàmbòl kifolyòan leginkàbb az öltönyt preferàlom. Sajnos van rajtam 6-8 kilò felesleg, nincs tùl sok időm edzeni, de egyébkènt szeretem a sportokat. Képet is küldök a megìtélésemhez, lehet ìgy könnyebb véleményt nyìlvànìtani ròlam. Mit tegyek másként, hogy legyen esèlyem az àtlagos lànyoknàl? Nem a szépekért epekedek, hanem csak a szimplàn àtlagos és kedves lànyokért. Szeretem a kritikat es nem sertodok meg a sok negatìvon sem. Nem azt akarom hallani, hogy àtlagos pasi vag és nincs veled semmi baj sem, mert eznem igaz, hiszen akkor nem lenne ennyi elutasìtàsom. Köszönöm. Helyesìrásért meg előre is bocsànat.

[link]

2012. szept. 16. 18:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért néznek ennyivel idősebbnek mert kopaszodsz. Öcsém 24éves, szintén kopaszodik és őt is sokkal idősebbnek nézik emiatt. Ezt kellene kompenzálnod lazasággal öltözködésben is...
2012. szept. 16. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:

Nézd csak, ő az öcsém. [link]

Kifutómodell és énekesnő a barátnője!! Ennyit számít a lazaság...

2012. szept. 16. 21:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Ocsednek volt mar baratnoje? Mert attol, hogy kopaszodik meg nem tunik ronda pasinak, biztosan volt vagy van baratnoje, vagy legalabbis nem lehet nagy kunszt neki egyet felcsipnie. Neki viszont szerintem jol tud allni az oltony. Vonzova teszi. Amugy meg az ocsed nem nez ki idosnek, olyan 27 korulinek.
2012. szept. 16. 21:21
 14/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem nézel ki kifejezetten rosszul, a szemeid nagyon szépek, tök átlagos pasi vagy. valószínűleg nem a megfelelő lányoknál próbálkozol, ha hasonlóan komoly, kedves, visszafogott, hozzád illő lányokkal próbálnál randizni - és vannak ilyenek bőven, maximum nehezebb őket megtalálni -, nem lenne semmi gond :)
2012. szept. 18. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindig gyanús, aki azt mondja magáról, hogy túl rendes.
2012. szept. 18. 21:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Gyanùs? Mi abban a gyanùs ha valaki tényleg tùlontùl rendes?
2012. szept. 19. 08:58
 17/20 anonim ***** válasza:
2012. szept. 19. 16:33
 18/20 pistol válasza:
én azt tanácsolom, hogy próbálj meg fiatalosabban öltözködni, 25 évesen, nem kell mindig öltöny, meg zakó, mert akkor elég "gyöpös" benyomást kelthetsz. egy hajvágást is ajánlanék. ne akarj úgy kinézni, mintha valakinek az apja lennél. a lányokat pedig próbáld megnevettetni, egy kis jókedv sosem árt:)
2012. szept. 26. 21:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is csak ugyanazokat tudnám mondani, amit már előttem elmondtak: legyél lazább, ne mindig öltönybe járj! De van köztes megoldás öltözködésre: felveszel egy farmert, felülre pedig egy egyszerű pólót + rá zakó. Én nekem nagyon-nagyon bejön ez a stílus. :) Volt egy huszonéves tanárom középsuliban, aki így öltözött és hiába nem volt nagyon az esetem a csávó, de már csak ezért is felfigyeltem rá :)

Egyébként pedig tényleg első gondolatom nekem is ez volt kép alapján, hogy komolyan 25 éves vagy??! Olyan 35-40-nek nézel ki túlzás nélkül. Talán amiatt, hogy kopaszodsz..vagy nem tudom.

Amúgy külsőre nem vagy az esetem, de nem vagy csúnya és szerintem nem ez az oka,hogy nem találsz lányt. Vagy legyél lazább, viccesebb vagy pedig olyan körben keress lányt, amilyen helyeken mozogsz te is. Én is 23 éves vagyok, lehet velem komolyan is beszélgetni, de imádok hülyülni, röhögni nagyokat minden marhaságon, imádom az aranyos, gyerekes dolgokat.. szóval én örök gyerek vagyok és ugyanilyen a párom is, pedig annyi idős mint te :)

Szóval csak hasonló komolyságú lányt kell keresned szerintem:)

2012. szept. 26. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Gyakorlati tanácsok:

-Villámgyorsan felejtsd el ezt az "öltönyben nyomom az entellektüel okoskodást" című ismerkedési módszert.

-Valamit kezdjél a szemöldököddel, mert nagy és sűrű, ezáltal túlságosan karakteres az amúgy eléggé jellegtelen arcodon.

-Borotváltasd le a hajadat, mert borzalmasan öregít ez a durva kopaszodás.

-Azt az idétlen kis pamacsot is tüntesd el az álladról, mivel az is csak tovább öregít.

-Add le a felesleges kilóidat (kb. 2-3 hónap).

-Miután ezzel végeztél gyúrd ki magad (kb. 3 hónap után már látszik valami eredmény, 1-2 múlva pedig egész jól nézhetsz ki).

Az edzéshez elég napi egy óra hossza is, ennél hosszabb nem is ajánlatos.

Ha a fentieket nem fogadod meg, akkor még igen sokáig tengődhetsz úgy, hogy le sem sz.arnak a nők!

2012. szept. 27. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!