Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen küldetés rendes és egyben szép, illetve nem foglalt lány találni manapság?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 17:57
1/9 anonim válasza:
mert ez a "mission impossible !"
2/9 anonim válasza:
Azért mert már kezd felborulni a világ, és a lányok ribancosodnak el, még ha szépek is attól még ott van az hogy beképzeltek, nem rendesek.
Erre a srácok ugyanígy változnak, mondván könnyű megszerezni a lányokat, ezért egyre több lány vált át ribanc stylera, és egyre kevesebb az ki pont olyan mint amire a normális srácok vágynak.
3/9 A.Romanov válasza:
Minél előbb bele törődik az ember, hogy egyedül van, annál könnyebb az élet. Így már csak pozitív meglepetés érhet.
4/9 anonim válasza:
Azért, mert ha csak úgy az öledbe pottyanna, akkor nem értékelnéd. Az életben meg kell küzdeni a jó dolgokért, és nem rinyálni, mint egy csillámpóni.
5/9 anonim válasza:
én találtam egy tökéletes lányt, gyönyörű, különleges nagyon okos (magántanulóként 1 héten 24 vizsgát tett és midnegyiket 5 ösre 12 írás és 12 szóbelit) és intelligens is nem stréber csak okos, és jó a humora, van saját véleménye a dolgokról, de meghallgat és elfogadja ha neked van igazad, nagyon aranyosan nevet, és ő és én tökéletes harmóniában vagyunk, szavak nélkül is megértjük egymást, amikor találkoztunk többször is az elején nem tudtuk miről beszéljünk utána 2-3 órán keresztül folyamatosan beszéltünk és nevettünk a végén még fél órát álltunk a kapujukban mert nem volt csend, mindig volt valami érdekes téma, tényleg a legcsodálatosabb lány a világon de csak barátként gondol rám, és az ő kérésére nem is találkozunk már, mert nem akarja hogy szenvedjek úgyhogy elszúrtam :)
6/9 anonim válasza:
Lehet azt találni ,csak keresni kell. Sok szingli normális lány is van a világon ,aki ugyanúgy keresi a saját maga párját. Viszont egy lány akármennyire is szeretne veled lenni ,először azt várja hogy küzdj meg érte ,mutasd meg neki ,hogy tényleg fontos számodra. Ha pedig megszerezted ,a vele létet ne vedd természetesnek ,akkor is ugyanúgy foglalkozz vele,mert könnyen elveszítheted..:)
7/9 anonim válasza:
Szerintem a szép lányok fennhordják az orrukat és azt nézik/keresik, hogy mennyi pénzem van, mennyire vagyok vagány. Amúgy jóképű fiúnak tartanak, de nem vagyok milliomos, és a tanulást mindig is fontosabbnak tartottam a buliknál. De ez a lányokat nem hatja meg. :) De nincs okom panaszra, ha csak "szex" kellene, bárkit megkaphatnék. Én is várom a "normálisat".
8/9 anonim válasza:
00:07-nek és Romanovnak van igaza. A nők öntelt anyagias libák lettek, ha nincs pár milliód zsebben, és nem fekete Bömössel vagy tűzpiros Ferrárival jársz, emberszámba se vesznek.
9/9 anonim válasza:
Nem minden lány a pénzre, a kigyúrt bunkó srácokra hajt. Nem minden a külső, persze az is fontos, hogy számodra tetszen. Kérdező: Lehetetlennek tűnik, de nem az. Keress olyat, aki kedvesnek tűnik, mosolyog egy kisgyerekre, átadja a helyét, kicsit szomorú, ilyesmik. Utazz sokat, szólíts le. Próba cseresznye:) Hány éves vagy amúgy? l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!