Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 165cm vagyok és 52kg, akkor már nem is lehet szép barátnőm?
hat figyelj, van olyan munkatarsam aki bakkancsostol 50 kilo es 1.62 cm
es kepzeld, minden bulin be tud csajozni,
a #8 meg nagyon jol leirta
Értem a kérdést! Én vagyok az illetékes elvtárs. Majd meg is válaszolom.
Csak az szeretném tudni, van-e a kettő között összefüggés?
Szerinted?
Most komolyan mondom itt a gyk.hu-n van egy alacsony sovány gyerek, aki MINDEN NAP kiírja ezt a kérdést és mindig máshogy feltéve ezt...
Már nagyon kezd elegem lenni belőled kedves kérdező!!!
Menj el pszichológushoz, ha nem bírod elfogadni magad, ne ide járjál már sírni minden áldott nap.
Veled agyilag van probléma, az önképeddel és k*rvára de idegesítesz már... először még elment, de ezt HÓNAPOK óta eljátszva... BETEGES!
Menj el pszichológushoz!!!
Mert nem a külső számít, hisz a kéz-láb nélküli ember is talált magának feleséget:
Szóval, ha ezek után is csak sirántkozni tudsz, hogy "Jaj alacsony vagyok meg sovány, nem kellek senkinek!", akkor megérdemled, hogy ne legyen barátnőd!
Senki nem szereti a pesszimista embereket, inkább szedd össze magad, ha meg nem megy, irány a pszichológia!!!
Milyen sorstársakról beszélsz, kérdező?
165 cm vagyok (felfele kerekítve)/ 60 kg, és van barátnőm. Sőt (!) pár centivel magasabb, sőt - szebb is. :))
Ahogy láttam a válaszokból, nem én vagyok az egyetlen, aki hasonló kvalitásokkal képes kapcsolatokat teremteni.
Relaxálj, aztán hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!