Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csajozzak, ha egész nap dolgozom egész héten?
Próbálkozz a neten, ahogy fentebb írták... és tudod mi lesz a vége?! Hogy találkozni kéne a hölgyeménnyel! No akkor mit teszel?! Szabi? oké az 1 alkalom... és ha lesz folytatás?!...
Két véglet létezik: Ki tűzöl egy cél dátumot ameddíg ki kell bírnod a melódat.
Vagy felmondasz/ki harcolod a rövidebb munkaidőt.
Munka akad még ha csak nehezen is, de életet nem kapsz se pénzért, sem pedig juttatásként.
Azér egy kicsit erős,hogy felmond,lehet kiváló melója van ahogy nekem is,multinál szoftvertesztelés és fejlesztés,nem kell ecsetelnem a karrierlehetőséget,én is hasonló gondokkal küzködök,rengeteg dolgozok,de ennek a gyümölcse beérik,mert amikor vezető leszek és ha te leszel akkor nyilván lesz időd is,és pénzed is,meg plusz önbizalom ami nem hátrány csajozásnál.
Közben próbálkozzál,marad a hétvége sajnos ahogy nekem is.Gondolj arra,hogy pár év múlva vezető leszel és sikeres.
5ös bocsi nem akarlak megbántani, de ez nem az a világ ahol ezt az időt amit munka/siker hajhászással töltesz kompenzálni fogják neked... Ha sokat dolgozol, akkor valószínüleg sokat is fogsz! Mert ez így megy :) Ha vezető lesz a kérdező, akkor is sokat fog dolgozni csak más titulusban/beosztásban.
Ezt hívják mókuskeréknek. Tényleg nem degradálásnak szántam, de nekem sajnos ez a tapasztalatom. Ha már most ilyeneken jár a feje a kérdezőnek, akkor hogyan motiválja magát?! Ideig-óráig lehet húzni (amit te is mondtál lényegében), de sokáig nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!