Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy jel a telefonnal való babrálás?
Figyelt kérdés
Egy szemezés, vagy egy elsö beszélgetés végén ha a mobilotokkal kezdtek el babrálni (tegyük fel: nem csengett, nem akartok hirtelen senkit sem felhívni, és az aktuális idö sem érdekelt) tekinthetö egy "jelnek", hogy esetleg számot szeretnétek cserélni?
Èrtelmes válaszokat elöre is köszönöm
2012. szept. 12. 07:46
1/6 anonim válasza:
Ha addig nem babrált vele, akkor igen. Én mondjuk ha nem tudom mivel lefoglalni a kezeimet akkor is szoktam forgatni az ujjaim között a telefonomat.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Addig nem babrált vele, a végén kotorta elö . De csak fogta, miközben már "búcszkodtunk"...
2012. szept. 12. 08:37
4/6 anonim válasza:
Lehet jel, de nem biztos hogy az. Puhatolózz még.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 12. 09:57
6/6 anonim válasza:
Én pl ha zavarban vagyok,akkor csinalom ezt. szval szerintem is jel;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!