Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt írja talált már valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt írja talált már valakit, akkor miért van még fent a chatoldalon? Másnak mit mond?

Figyelt kérdés
online chat/társkeresős féle oldal. beszélgettünk, randiztunk. utána maradtunk chatviszonyban. és közölte, hogy akire korábban hajtott azzal sikerült összejönnie, így velem ennyi volt. akkor miért nem regisztrál ki? ismerkedik más csajokkal? és azoknak mit mond, van már bnőm, de szívesen chatelek veled? akkor velem miért nem? miért zár le? elmondása szerint tetszettem neki a randin, csak ez a másik csaj már "előnnyel" indult, mert ismerte már, csak nem tudta össze tud e vele jönni. valaki érti?
2012. szept. 11. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért kéne magát törölnie egy chat oldalról azért mert összejött egy lánnyal.

Attól még lehet h vannak fent chatelős ismerősei -

2012. szept. 11. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Valszeg nem akartál szexelni... A másik talán akar, de még bármikor jöhet egy aki méginkább, szóval minek cseszteted ha neked nem kellett?:D
2012. szept. 11. 17:56
 3/7 Macs1209 ***** válasza:

Nézd, a chat egy közösség. Lehet tényleg csak beszélgetni

jár fel. Velem is hasonló a helyzet, felnézek, beszélge-

tek. Sőt, van olyan nő nem egy, akivel randiztam, mégis

fent van facebook/skype, és nem töröljük egymást, mert

jól elbeszélgetünk, barátok lettünk, és nincs harag azért

mert nem egy pár lettünk végül (sokan már találtak maguk-

nak azóta párt is).

2012. szept. 11. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor engem miért zár le, miért nem chatelgetünk?
2012. szept. 11. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
mert olyannal nem a legjobb chatelni akivel előzőleg kapcsolatra ment ki aztán ő vetett véget ennek.
2012. szept. 11. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor társkeresős cseten ismerkedtem, nagyon sok barátra is szert tettem, akikkel így tartottam tovább a kapcsolatot, tehát nem töröltem ki magam, de nem ismerkedtem újakkal.

Mivel veled nem baráti volt a kapcsolat, hanem randiztatok, és benne volt a pakliban, hogy több legyen, ezért kimondottan korrektül járt el veled szemben. Megtehette volna azt is, hogy több vasat tart a tűzbe, és a barátnője mellett még fűz tovább téged is. Az jobb lett volna?

2012. szept. 11. 17:59
 7/7 A kérdező kommentje:
hát eleve úgy kezdett velem chatelni, hogy ezek szerint több vasat tartott a tűzben.
2012. szept. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!