Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan közömbös velem, miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan közömbös velem, miért?

Figyelt kérdés
Egy fiúról van szó,akivel egykor nagyon jóban voltunk, mindig csillogott a szeme,ha rám nézett. Aztán összevesztünk egy kis apróságon,pontosabban megbántottam,aztán egy ideig nem válaszolt nekem semmit. Majd egyszer nagyon kedvesen,és meglepően megértően válaszolt ,hogy semmi baja sincs velem. De múlt héten amikor találkoztunk személyesen is akkor mégis olyan közömbös volt velem,mintha tudomást sem akarna venni rólam. Lehet,hogy még mindig haragszik, vagy csak nem tudja elfelejteni ,h megbántottam. Egyébként csak barátok vagyunk,eddig nem volt köztünk semmi,de én szeretném ha lenne...

2012. szept. 11. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál arra, hogy ezt el is mondd neki?
2012. szept. 11. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem a srác is akarhatott valamit, csak csalódott benned. Ezt csak a kis elefánt felejti el könnyen. Mi pasik javíthatatlanul arrogáns jellemmel születünk és ezt nehéz le vetkőzni. Szerintem ne erőltess érzelmeket, engedj neki egy kis időt míg a dolgok alább hagynak.

2012. szept. 11. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet csak kéreti magát, na kis noszogatás ^^ amúgy meg beszélj vele erről.
2012. szept. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!