Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Frigidnek tart, de nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigidnek tart, de nem vagyok az! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, háromszor is. A harmadik randin láttam őt életemben negyedszerre. Ez kábé két hete volt. Már az első randin a combomat taperolta. Gondoltam, ha nem lesz gyorsabb, akkor semmi probléma se lesz. Baj lett: a harmadik randin a nyakamat, meg az arcomat puszilgatta. (nem volt még dolgom fiúkkal, mindig csak leráztam őket). Plusz kanos volt.

Mondtam neki, hogy állítsa le magát, erre megsértődött. Következő nap facebookon megírta, hogy lecserélt egy jobbra, aki történetesen a padtársam.

Én nem akartam a dolgok közepébe vágni, mert csak össz-vissz egy hónapja ismerem. És fiatal is vagyok. Ő meg már "tapasztalt"

2012. szept. 10. 20:38
 1/5 TOMAtm ***** válasza:
78%
hagyd a pitsába csak meg akart b*szni.nem jelentettél volna akkor sem többet ha hagyod magad.jól döntöttél.
2012. szept. 10. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
osztom az előzőt, jól tetted a dolgod. Csak meg akart volna dugni. Legyen benned továbbra is tartás!
2012. szept. 10. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont, ez egy gyökér...
2012. szept. 10. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Lecserélt a padtársadra mert ő jobb: következtetés a padtársad egy kur....va aki hagyta magát megb...ni

Te pedig egy normális fiatal lány aki nem hetyeg bárkivel. Maradj ilyen, ez a normális. ez nem frigiditás, a pasi nincs tisztában a fogalom jelentésével.

És mit tegyél? Szard le és keress normális pasit aki értékel téged!

2012. szept. 10. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Sza­rd le ezt a bunkót és keress mást, és legfőképp maradj ilyen. Nem benned van a hiba.
2012. szept. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!