Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjak ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Én olyan barátnőt szeretnék, aki otthonülős fajta, nem jár el szórakozni meg ilyenek, inkább olvas, csendben van, szal eltengeti a napjait a semmivel. Namost az ilyen csajokat lehetetlen megtalálni akármelyik szórakozóhelyen evidens, a bevásárló komplexumokban se, szal... mi más maradt? hogy találhatnék ilyet?

2012. szept. 8. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen barátnőnek én is örülnék, de még nem találtam sajnos :D. 19/F
2012. szept. 8. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
csendben van XD neked valami dísznövény való akkor :P
2012. szept. 8. 23:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Én alapvetően ilyen vagyok. Viszont ennek az otthonülős stílusnak köszönhetően el is híztam rendesen...de legalább rengeteg könyvet kiolvastam.
2012. szept. 8. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
2012. szept. 8. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Én kb a kettő között vagyok,szeretek otthon ülni mikor olyan kedvem van,de szeretek társaságban is.bár bulizós nemvagyok:)15/L
2012. szept. 8. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, mégsem talál rám soha senki sem, pedig már mióta várom!
2012. szept. 8. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:

azért mert otthon ülsz 6os :D

suliban találsz :D

am én is ilyen vagyok, de azért élek közösségi életet, nem bulizni járok el, hanem inkább beülök valahova barátaimmal, vagy elmegyünk csocsózni, biliárdozni, ilyen helyeken

16/L

2012. szept. 8. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért csak a szórakozó helyeken lehet ismerkedni?! :D

Ahogy előttem mondták ott a suli, akkor a tömegközlekedés elég kedvező dolgokat is ki tud hozni néha.., utcán v ahogy esik...

2012. szept. 9. 01:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, suliba jársz-e még, de szerintem ott érdemes keresgélni, hiszen oda mindenféle ember jár. Szórakozóhelyeken ilyet nagyon nem lehet szerintem találni. Egyébként én most találtam egy ilyen lányt, és máris szerelmes vagyok belé!:D
2012. szept. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!