Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kepfeltoltes.hu/view/120907/IM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kepfeltoltes.hu/view/120907/IMG-1345893929-V_www.kepfeltolte s.hu_. Jpg vélemény?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék már valakit.egy fiút aki max 16 éves :D

szeretethiány :/

2012. szept. 7. 16:43
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
xd
2012. szept. 7. 17:02
 22/41 anonim ***** válasza:
Hát,én csak kíváncsiságból néztem meg,én már 20 fölött vagyok,nem vagy te csúnya,és ha jól láttam,mellben el vagy eresztve rendesen.De olyan marha szép se vagy,olyan szo-szo.De nem érdemes itt keresni valakit magadnak szerintem...
2012. szept. 7. 17:11
 23/41 A kérdező kommentje:

xD

nem is itt keresek.Csak kiváncsi voltam h mit gondolnak az emberek.És megváltozott a véleményem magamról :)

Nem érzem magamat a legcsúnyábbnak (Y)

am igen van ott bőven a melkhasomnál :D

2012. szept. 7. 17:18
 24/41 anonim ***** válasza:

Sztem egy vékonyabb szemüvegkeret előnyösebb lenne. Nem gondolod?

Különben pár év, és rendeződni fognak a vonásaid. Én már most úgy látom, hogy helyes arcú nő lesz belőled!

2012. szept. 7. 17:52
 25/41 A kérdező kommentje:

:3 köszi.

De abban a vörös szemüvegben nincsen lencse :D az olyan LMFAO-s :'D

2012. szept. 7. 17:58
 26/41 A kérdező kommentje:
ha lenne szeüvegem nem hordanék azért ilyet ;D
2012. szept. 7. 17:59
 27/41 anonim ***** válasza:

az a szemüveg a gagyi fajtából van...bocsii:s

ez a hipsteres ;)

[link]

ne érts félre imádom ezt a stílust de az a szemüveg ami rajtad van nem jó ennek a divatirányzatnak :D Túl hétköznapi ezért keverik az emberek.Ha már valami hipster akkor jobb legyen :D

2012. szept. 7. 18:04
 28/41 anonim ***** válasza:

"jobbnál-jobb" szemüvegeid vannak....:D:D

ahhoz képes hogy nem vagy mosolygós a kommentjeidbe végig smile-zol :D

őszintén szólva szerintem nem vagy szép...de a legrondább se...ha egy kicsit adnál magadra (pl. natur smink már sokat dob) és még mosolyognál is akkor már sokkal jobban néznél ki

N23

2012. szept. 7. 18:04
 29/41 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! nemsokára azt kérdezed majd, hogy hogyan tudod levakarni a sok fiút :)
2012. szept. 7. 18:10
 30/41 A kérdező kommentje:

#27 tudom az egy kis olcsó rossz szemüveg volt.Csak egyszer vettem fel viccből :D

#28 itthon mosolygok :) de képeken nem szoktam nagyon mert nem áll jól :D

#29 már alig várom :D köszi

2012. szept. 7. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!