Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szolnokon hol lehetne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolnokon hol lehetne egy normális 18-20év közötti lányt találni?

Figyelt kérdés
aki normális lehet vele beszélgetni nem ver át nem hátrány ha jól néz ki. gyengédségre vágyik. okos talpraesett 20/f
2009. júl. 29. 06:05
 1/3 anonim ***** válasza:

én szolnoki vok de csak 17 éves >.<

ha pesszimista lennék azt mondanám h normálisat ne is keress

de mivel optimista vagyok, ezért azt mondom, h járj el különböző helyekre (pl. gang stb.)

aki keres az talál :)

2009. júl. 29. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szolnok elég nagy város! Miből gondolod,hogy a válaszolók, akik közül kevesen lakhatnak Szolnokon, majd tudnak erre a kérdésre neked válaszolni? Talán még egy szolnoki sem! Ha értelmes,okos és csinos lányt keresel, próbálkozz pl. könyvtárban. Nem tudom,hogy tanulsz-e még, de a főiskolás lányok között is találhatsz az elképzelésednek megfelelő partnert.Discoban ne próbálkozz,mert az ottani lányok (tisztelet a kivételnek)már "csapatostul" járnak.A baráti körödben nincsenek szabad, rendes lányok? Légy türelmes,mert biztosan vár már téged az a lány valahol,aki elképzelsz magad mellé. Sok szerencsét:))
2009. júl. 29. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:
gang jó hely bár nem hinném h találnék :S:D
2009. júl. 29. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!