Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan menjek oda hozzá és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda hozzá és mit mondjak?

Figyelt kérdés
ha az utcán meglátok egy lányt és nagyon tetszik odamennyek hozzá és ha odamegyek it mondjak hogyan ismerkedjek csak ugy egy idegennel ???14f
2009. júl. 28. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát én is mégcsak 16 éves vok de ha tetszik akkor odamegyek és ezt mondom! bocsi tudsz adni tüzet? vagy bocsi megtudod mondani hány óra? vagy bocsi nemtudod mikor ment el a 25-ös busz? (jó igen én cigizek:D)
2009. júl. 29. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen add magad és az úgynevezett "csajozós" szövegekkel ne is próbálkozz. Odamész és megmondod neki hogy szimpatikus neked és szeretnéd megismerni. De végre valaki aki nem msn-en próbál csajozni.
2009. júl. 29. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok szintén 14. =)

Szerintem ha tényleg megtetszik a lány, akkor menj oda hozzá, és mond meg neki hogy tetszik, és szimpatikusnak találod. =)

Én így jöttem össze a mostani barátommal. Ő is utcán jött oda hozzám, és megkérdezte hogy hogy hivnak mert nagyon bejövök neki, :D

Pár nap múlva első randi, utánna egy hónappal összejöttünk. :D

Szerintem ez a legjobb módja :D

2009. júl. 29. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!