Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vékony, alacsony fiúként vajon lehet számomra vonzó, vékony, átlagos alkatú, hűséges, kedves, megértő, odabújós, érzelmes sötöbö barátnőm vagy elégedjek meg inkább a túlsúlyos, rendes lányokkal? Ti mit gondoltok?
Ez nem igaz, mert te k.rva szép vagy! a külsőd már majdnem 100%os csak a hozzáállásodon, a kisugárzásodon, az önbizalmadon kéne javítani. szóval innentől minden fejben dől el. te eszméletlen kibszott szép vagy. vagy nem így gondolod? akkor állj fel és menj le a terembe, ahogy azt én is tettem jó pár éve. ha megnézem a képeket el nem hiszem mekkora hasam volt amikor elkezdtem. van pár videó is amin látszik hogy semmi önbizalmam nincs, a beszédem is gyors, hadaró volt.
az edzéssel nem csak a külsőm változott meg, hanem az életem is pörgősebb lett, több az energiám. érzem, hogy magabiztosabb lettem. igaz, ez nem csak az edzés hanem a tudatos gondolkodás eredménye is egyben. kb. fél éve járok bulizni, csajozni. először nagyon idétlen voltam de most már sikerült begyakorolnom hogy kell táncolni lányokkal.
amúgy alapesetben a lányoknak 80%ban a személyiség, duma, kisugárzás számít és csak 20% a test, ebből megint jó részeben az arcot és a ruhát nézik. persze aki izmos, annak jóval több esélye van első körben kezdeményezni egy lánynál, de ha utána nincs dumája, gyenge jellem a srác, az hamar kiderül és bukjuk a csajt. hányszor veszítettem már emiatt.. de hát a hibáiból tanul az ember. szóval ha egy lány nem ítél el azonnal azért, mert nem vagy egy adonisz és meghallgat, akkor egy jó dumával elcsábíthatod.
szerintem egyszerűbb edzeni, csak lemész a terembe kétnaponta, beleadod minden erődet, otthon megeszel egy-két tehenet és pár hónap múlva már látod a változást. a dumához, beszédkészséghez viszont tapasztalat kell. a tapasztalatszerzés titokzatos dolog. próbálkozni kell és próbálkozni, társaságba járni. az edzéssel ellentétben itt sose tudhatod, milyen szituáció vár rád. minél többet beszélgetsz, gyakorolsz annál jobban fog menni, annál több beszédhelyzetet ismersz meg.
szóval röviden, "a harcos cselekszik, csak a bolond sír" a legjobb amit tehetsz, hogy elkezdesz izomtömeget növelni és odafigyelsz, hogy mindig cool, laza, magabiztos maradj társaságban és négyszemközt egyaránt. kezdheted akár holnap is "nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van"
semmi gond. talán túlélkik az érzéseim.
magas, vékony és ráadásul nagymellű vagyok. az én érzéseim fiúk kinézettemet illetően úgyis ritkán sértik meg. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!