Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet még találni normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet még találni normális pasikat?

Figyelt kérdés

2012. szept. 5. 19:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A normális pasik csak arra kellenek hogy a nők beléjük rúgjanak....
2012. szept. 5. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:

Te olyan hülye utolsó! :)

Kihagytad h túl az üveghegyen és az óperencián!

2012. szept. 5. 20:11
 13/27 anonim ***** válasza:

10.es nekem is tetszett. :)

bárhol, akárhol, vedd észre őket, nézz a külső mögé

2012. szept. 5. 20:12
 14/27 anonim ***** válasza:

Érzek némi ellentétet a lányokban.

Napi rendszerességgel jelennek meg a "Hol találok ilyen, meg olyan pasit?" kérdések, de egyikben jó fiú kell, másikban meg rossz fiú. Szerintem előbb küldjetek privát üzenetet, mert mindenki ott lakik, ahol az ellenkezője van élete hercegének.

Summa summarum, a kérdésre a válasz: én nem tudom, de másik 600 nőtársad igen.

2012. szept. 5. 20:20
 15/27 anonim ***** válasza:
Bárhol, de neked nem ilyen kell, hanem jóképű.
2012. szept. 5. 20:25
 16/27 anonim ***** válasza:
én érzem h téged kedves kérdező átjár az erő! az erős hatalmas! Körbevesz téged, ott van a billentyűzetedben a hajgumidban, az egeredben amit éppen nyomogatsz...
2012. szept. 5. 20:26
 17/27 anonim ***** válasza:

"A normális pasik csak arra kellenek hogy a nők beléjük rúgjanak...."

Sajnos tapasztalatból mondhatom, hogy ez teljesen igaz.

2012. szept. 5. 20:27
 18/27 anonim ***** válasza:

ÉN megbocsátok neked kérdező minden eddigi rossz tettedet mert az ördög vezérelt téged. Ha újra hinni fogsz a világosságban és megtalálod a fényt, akkor megtalálod őt is!

Gyere gyermekem én majd segítek neked megtalálni a fényt. Katolikus vagyok ergo a szex sem akadály.

2012. szept. 5. 20:29
 19/27 anonim ***** válasza:

Bárhol...a mostani barátom pl. kórházba jött oda ismerkedni, amikor eltört a kisujjam xD

Szóval lehet, hogy csak körül kéne nézned :)

2012. szept. 5. 20:35
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Normális pasiból annyi van mint tengerben a hal. Csak a legtöbb lány észre sem veszi őket pedig a normális pasik is erre várnak. Csak már nem mernek odamenni a lányhoz mert mindig elkülditek őket melegebb éghajlatra. Tök mindegy, hogy bejön-e vagy nem.
2012. szept. 5. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!