Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent egy lánynál (15) a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy lánynál (15) a romantika?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az attól függ... nem mindenki veszi komolyan ebben a korban. Egyéntől függ
2009. júl. 28. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedveskedj neki vmivel, pl. virág, csoki, fagyi, stb.
2009. júl. 28. 18:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

vidd el sétálni vmi romantikus helyre pl: dunapart,Margitsziget végülis tök mind1 csak kettesben legyetek,bókolj neki, stb

ha előrébb vagytok akkor csókolgasd a nyakát meg simogasd ahol csak tudod :D

2009. júl. 28. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

A romantika az utolsó egységes korstílus, mely több művészeti ágban együttesen éreztette hatását. Kialakulásának időszaka a 18. század vége, virágkora a 19. század első fele, a század második felében a későromantika és a romantikából kiinduló irányzatok (eklektika, historizmus) voltak jelentősek. A romantika végét szokás Eugéne Delacroix halálának időpontjával egyeztetni.

[link]

2009. júl. 29. 12:41
 5/11 anonim ***** válasza:

utolsó: heh :D:D:D

Kicsit elvonatkoztattál...:D

2009. júl. 29. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:

tegnap 12:41 vagyok

lehet, hogy készül a 10edikes töri pót kisérettségi vizsgára, és nem találta romantikát, ezért itt kérdezte :D

2009. júl. 30. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy 15 éves lány a bulikat koncerteket szereti...még nem érdemes vacsorára meg ilyen helyekre vinni.
2009. aug. 3. 16:53
 8/11 Alessa ***** válasza:
100%
én egy 15 éves lány vagyok és nálam a romantika azt jelenti, hogy elvisz egy szép helyre sétálni, megpuszilja a homlokom és simogatja a hátam, vagy a duna melett hátulról átkarol és valami szépet súg a fülembe.
2009. aug. 3. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Mikor 17 évesen szakított velem az akkori bnőm (16), mwfkérdeztem a miértjét, és azt mondta, hogy nem voltam elég "romantikus"... Namármost azóta beszélgettünk már párszor, és kiderítettem, hogy neki az a romantika, hogy (Figyelem!!! ) Megdugom a tóparton! Ha tudom, hogy ez hiányzik neki, még odaúton is végig nyomtam volna...:D:D

Ezzel csak azt akarom mondtani, hogy elég tág fogalom ez, mindenkinek más a romantikus.

-ReapeR-23/F

2009. aug. 3. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mindenkinek mast jelent. En 19 eves lany vagyok, es sosem szerettem igazan az ok nelkuli gyertyafenyes vacsorat es a nyalas sms-eket. Szamomra az a romantika, amikor erzem hogy bizsereg a levego kettonk kozott, legyen az barhol is. Amikor fel centire van a szank egymastol, megsem csokol meg hosszu oraknak tuno masodpercekig. Amikor nem mondom meg is tudja hogy baj van, es nem mond semmit csak szorosan atolel, amibol erzem h ra mindenben szamithatok. Amikor egyutt setalunk este, majd kozosen zuhanyzunk, es fogmosas kozben egyutt nevetgelunk. Nekem ezek a pillanatok mindennel fontosabbak, szamomra ezek a dolgok romantikusok :)
2009. aug. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!