Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy lánynál (15) a romantika?
vidd el sétálni vmi romantikus helyre pl: dunapart,Margitsziget végülis tök mind1 csak kettesben legyetek,bókolj neki, stb
ha előrébb vagytok akkor csókolgasd a nyakát meg simogasd ahol csak tudod :D
A romantika az utolsó egységes korstílus, mely több művészeti ágban együttesen éreztette hatását. Kialakulásának időszaka a 18. század vége, virágkora a 19. század első fele, a század második felében a későromantika és a romantikából kiinduló irányzatok (eklektika, historizmus) voltak jelentősek. A romantika végét szokás Eugéne Delacroix halálának időpontjával egyeztetni.
utolsó: heh :D:D:D
Kicsit elvonatkoztattál...:D
tegnap 12:41 vagyok
lehet, hogy készül a 10edikes töri pót kisérettségi vizsgára, és nem találta romantikát, ezért itt kérdezte :D
Mikor 17 évesen szakított velem az akkori bnőm (16), mwfkérdeztem a miértjét, és azt mondta, hogy nem voltam elég "romantikus"... Namármost azóta beszélgettünk már párszor, és kiderítettem, hogy neki az a romantika, hogy (Figyelem!!! ) Megdugom a tóparton! Ha tudom, hogy ez hiányzik neki, még odaúton is végig nyomtam volna...:D:D
Ezzel csak azt akarom mondtani, hogy elég tág fogalom ez, mindenkinek más a romantikus.
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!