Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de nem merem megmondani hogy csinljam?
Sziuasztook.
Nagyon szeretem de nem merem megmondani hogy csinljam? kérlek nagynfiontos ő is zeretmeg mondta hogytetszik akkorén is mondtam neki te is nekem (ez facebookon volt sulibaszinte nem is látjuk egymást én mindig nézem :$)utána szintre összejöttünk de azota nem olyan amióta leetegedtem és meggyógyultam utána sem :( :'( Kérlek nagyonofntos lenne Jaés szüledtésnapja október negyedikén van :)lehet születésnapján kérdem tőle meg pont de nem tudom :) KÖszönöm előre is a válaszokat
Ui.:
Ő 16 lesz okt.4.-én
én május 1.én lettem 14
összeillünk??
Ha arra gondolsz hogy kor alapján össze illetek-e akkor szerintem igen.
Ha szereted tetszik akkor ne habozz mond el neki,mondjuk beszéljétek meg,hogy taliztok valahol ahol nincs sok ember,mert gondolom a suliba sok ember elött nem szeretnéd bevallani neki,hogy mit érzel.
Szerintem ne várj a szülinapjáig mert lehet,hogy addigra már késő lesz.
Sok sikert hozzá légy bátor,mert ha nem leszel az akkor lehet elveszíted őt mikor még nem is a ''tiéd''
Hogy kérd meg hogy talizatok?
Ha gondolod irj privibe és megpróbálok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!