Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretem de nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cili cica kérdése:

Nagyon szeretem de nem merem megmondani hogy csinljam?

Figyelt kérdés

Sziuasztook.

Nagyon szeretem de nem merem megmondani hogy csinljam? kérlek nagynfiontos ő is zeretmeg mondta hogytetszik akkorén is mondtam neki te is nekem (ez facebookon volt sulibaszinte nem is látjuk egymást én mindig nézem :$)utána szintre összejöttünk de azota nem olyan amióta leetegedtem és meggyógyultam utána sem :( :'( Kérlek nagyonofntos lenne  Jaés szüledtésnapja október negyedikén van :)lehet születésnapján kérdem tőle meg pont de nem tudom :) KÖszönöm előre is a válaszokat

Ui.:

Ő 16 lesz okt.4.-én

én május 1.én lettem 14

összeillünk??

2012. szept. 4. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez anélkül nem fog menni,hogy élőben egyáltalán nem is beszéltek,de talán te még kicsi vagy hozzá. Próbálj meg ne zavarba lenni mellette és valld be neki és ha tökös a srác megcsókol,ha nem akkor max megölel
2012. szept. 4. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Honnan kéne tudnunk, hogy összeilletek-e?
2012. szept. 4. 19:25
 3/5 anonim válasza:

Ha arra gondolsz hogy kor alapján össze illetek-e akkor szerintem igen.

Ha szereted tetszik akkor ne habozz mond el neki,mondjuk beszéljétek meg,hogy taliztok valahol ahol nincs sok ember,mert gondolom a suliba sok ember elött nem szeretnéd bevallani neki,hogy mit érzel.

Szerintem ne várj a szülinapjáig mert lehet,hogy addigra már késő lesz.

Sok sikert hozzá légy bátor,mert ha nem leszel az akkor lehet elveszíted őt mikor még nem is a ''tiéd''

2012. szept. 4. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
rtuodm igen ugy gondo,ltam és és és áá nem tudom egsezrüen nem merem leírnátok hogy hogyan kréjem meg? Vagy hogy krdezzem meg?
2012. szept. 4. 19:47
 5/5 anonim válasza:

Hogy kérd meg hogy talizatok?

Ha gondolod irj privibe és megpróbálok segíteni :)

2012. szept. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!