Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tizen es huszoneves atlagos lanyoknak miert 90% ban cukifiu pasija van? Miert nem jo nekik az atlagos kulseju pasi?
Neked kellene egy átlagos külsejű szürke veréb csaj? Ha meg tudom szerezni a szépet és jót, akkor miért elégednék meg kevesebbel?
Ismét felhozom kedvenc sztorimat:
Valaki kitett erről a lányról egy kérdést.
A kérdés az volt, hogy tetszik e a fiúknak ez a lány. 30 válaszból kb 25 azt írta, hogy NEM, mert pihés szőr borítja az arcát, ami ezen a képen nem látszik. És persze rögtön elkezdték fikázni, hogy majomember, orangután és további kedves jelzők.
Pedig szerintem minden pasi örülhetne, akire ez a csaj csak egyszer is rápillant.
Szóval erről ennyit.
Neked mi az átlagos meg mi a cuki pasi?
Már bocsi...de én több cuki pasit láttam eddig az átlagosok között, mint a kigyúrt, konditermes csávó között, nekem a cuki meg a helyes, meg a jóképű pasik külön kategóriába tartozik....Meg láttám 40 kg lányokat 80-100 kg pasikkal meg forditva is...mind izlés kérdése, valószinűleg, nem az átlagos lányok között keresetél, lehet neked a pláza cica az átlagos csaj?
Én nem tartom magamat csúnyának, de vannak nálam bőven szebb lányok, pláne jobb alakúak. Van rajtam mit fogni, még is ha akarnék válogathatnék a pasik között....de vagyok olyan.
én személy szerint nem szeretem a "cukipasikat". az én barátom hosszúhajú, szakállas rocker, és vááááá de imádom!
17/L
16 Köszönöm a szemleltetest es a megerösitest:D
Üdv.:14 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!