Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai tizen es huszoneves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tizen es huszoneves atlagos lanyoknak miert 90% ban cukifiu pasija van? Miert nem jo nekik az atlagos kulseju pasi?

Figyelt kérdés
Legalabbis azt latom nagy varosokban hogy atlagos kulseju huszoneves pasinak meg a ronda lanyokert is vert kell pisilnie higy egyet felszedjen. Mindig csak helyespasikkap latok ronda atlagos es szep lanyokst is.
2012. szept. 4. 18:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked kellene egy átlagos külsejű szürke veréb csaj? Ha meg tudom szerezni a szépet és jót, akkor miért elégednék meg kevesebbel?

Ismét felhozom kedvenc sztorimat:

Valaki kitett erről a lányról egy kérdést.

[link]

A kérdés az volt, hogy tetszik e a fiúknak ez a lány. 30 válaszból kb 25 azt írta, hogy NEM, mert pihés szőr borítja az arcát, ami ezen a képen nem látszik. És persze rögtön elkezdték fikázni, hogy majomember, orangután és további kedves jelzők.

Pedig szerintem minden pasi örülhetne, akire ez a csaj csak egyszer is rápillant.

Szóval erről ennyit.

2012. szept. 4. 19:03
 12/21 anonim ***** válasza:

Neked mi az átlagos meg mi a cuki pasi?

Már bocsi...de én több cuki pasit láttam eddig az átlagosok között, mint a kigyúrt, konditermes csávó között, nekem a cuki meg a helyes, meg a jóképű pasik külön kategóriába tartozik....Meg láttám 40 kg lányokat 80-100 kg pasikkal meg forditva is...mind izlés kérdése, valószinűleg, nem az átlagos lányok között keresetél, lehet neked a pláza cica az átlagos csaj?

Én nem tartom magamat csúnyának, de vannak nálam bőven szebb lányok, pláne jobb alakúak. Van rajtam mit fogni, még is ha akarnék válogathatnék a pasik között....de vagyok olyan.

2012. szept. 4. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:

én személy szerint nem szeretem a "cukipasikat". az én barátom hosszúhajú, szakállas rocker, és vááááá de imádom!

17/L

2012. szept. 4. 19:21
 14/21 anonim ***** válasza:
De utalom amikor valaki benyögi hogy miert itt sirankozik valaki, irany a kondi...A csajok 90%.nak tapasztalatom szerint nem jön be a felhö testalkatu kipattintott izomkolosszus...
2012. szept. 4. 19:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Én 21 éves lány vagyok és a párom 37 éves építőiparban dolgozó férfi. Pont nem egy ,,cukipasi". :) Nem is tudnék elviselni egy cuki fiút magam mellett akit nekem kéne megvédenem, ha mondjuk megtámadnak. :D
2012. szept. 4. 19:36
 16/21 anonim ***** válasza:
14 igazad van :) én rühellem az agyongyúrt pasikat....undoritónak tartom őket
2012. szept. 4. 19:43
 17/21 anonim ***** válasza:

16 Köszönöm a szemleltetest es a megerösitest:D

Üdv.:14 :)

2012. szept. 4. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem is kellene "cukifiú" a hideg ráz tőlük, az én párom férfi.
2012. szept. 4. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Várj csak kérdező amíg egy ilyen cukifiúnak meg kell(ene) védenie őket meg fog változni az ízlésük... (Már ha cukifiú alatt a csont és bőr, "egyik szemem sír a másik meg haj" típust érted)
2012. szept. 4. 21:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Metroszexualis szepfiukkal akar osszes lany jarni. Az atlagos lanyok is mind.
2012. szept. 5. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!