Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet egy szerény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy szerény lányt elhívni úgy, hogy ne ijedjen meg?

Figyelt kérdés

Eddig csak nagyon "vagány" lányokat hívtam el bárhova is, ők vonzottak, hozzájuk "értek" is úgymond.

Most egyetemen megtetszett egy szerény lány, múlt héten együtt buliztunk (az egész kar), ott ismertem meg, beszélgettünk, nagyon szimpatikus lány.

Egész hétvégén azon gondolkoztam, hogyan hívhatnám el valahova, de egyszerűen nem tudom. Nem akarnám elijeszteni.

Sok közös óránk nincs.

Amiken gondolkoztam:

-ráírni fb-on, hogy van-e kedve valamelyik közös tárgy előtt találkozni az épület előtt, így aztán együtt ülhetnénk, de ezt hamar elvetettem

-elhívni valahova suli után. Csak azon gondolkoztam, hogy nem kéne e előtte több időt együtt tölteni, hogy ne féljen eljönni?

Mindegy, tudom, hogy rettenetesen túlgondolom.

Valaki valami ötlet?

2012. szept. 3. 20:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Ez lesz, valahogy megvárom az órája végén, elhívom valami kávéra vagy fagyira.

azért paráztam túl, mert nem akarnám elrontani, végre egy olyan lány, aki tényleg értékes(nek tűnik egyelőre), és akár komoly is lehetne.

2012. szept. 3. 21:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Aham, háát igen így azért neccesebb így megértem. Én is hasonlóan vagyok, csak az én helyzetem fele ennyire se esélyes, ó DE persze ettől semmivel se könnyebb, hogy óh úgyis mind1 lett volna :@..☠☠☠

Egyébként viszont, én is van hogy agyon analizálom a dolgot, meg belelátok minden hülyeséget, parázok, mondjuk nyugodtabb is lennék ha tudnám hogy van valamennyi százalék fix esélyem de igazából sötétben tapogatózom. És mind1, egyszer majdnem csináltam egy hülyeséget mint később rájöttem, pont a hü de nagy óvatosság miatt.

Szóval, erre is ügyelni kell azért, úgyhogy továbbra se gondolt túlságosan túl, mert a félelem hogy elveszíted nem feltétlen ad jó tanácsokat.. sajna pff

2012. szept. 3. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!