Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez gáz szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez gáz szerintetek? (bőv. Lent. )

Figyelt kérdés

Van egy lány akit megismertem neten,jól elbeszélgettünk,és mondta hogy már 1 hete jár gitározni.Én is mindig gitározni szerettem volna de az általánosban szolfézs is kellet hozzá amit utáltam..

Most leszek 9-es ő 10-es,ahogy említettem mondta hogy elkezdett gitározni pár hete,én meg mondtam hogy : az milyen hogy a lány tanítja a fiút és nem fordítva?(Gitározásra értettem..)

Erre kérdőjelet írt,mondtam hogy viccelek és mondta akkor jó.. :p

Évnyitón sajnos nem voltam így még nem találkozhattam vele az iskolában.Holnaptól megyek iskolába..

Kérdeztem hogy szeretne-e összefutni velem egyik szünetben vagy valamikor,mondta hogy meglátjuk.

Nagyon belezúgtam,rendes,jó tanuló,és sok közös van bennünk,de félek hogy csak barátkozna velem..

Eddig még nem volt barátnőm,elvileg neki sem,de mindig izgulok ha találkozok egy lánnyal aki tetszik..

Elkezdek izzadni tiszta vörös leszek meg ilyenek..

Elsősorban lányok,ti ilyenkor mire gondoltok ha valaki nektek ezt mondja?

Amúgy 186 cm vagyok 83 kg,van egy kis felesleg a hasamon.

Jó tanuló vagyok,általában kedves mindenkivel,(személytől függ..)

Előre is köszi a válaszokat..

2012. szept. 3. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem élj a lehetőséggel, ha felajánlotta, h tanít gitározni, mert akkor a közelében lehetsz, aztán menet közben kialakul, ezek szerint te is szimpatikus vagy neki, vagy barátilag vagy akár másképp is
2012. szept. 3. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Félre értetted,azt írtam neki : hogy ideje lennem nekem is elkezdenem gitáron tanulni milyen lenne ha a lány tanítja a fiút és nem fordítva?
2012. szept. 3. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha én is épp "azzal" a lánnyal beszélek akkor én is mindig izzadok :) De szerintem ebben semmi rossz nincs. A lány miért ne taníthatná a fiút ? Addig is együtt vagytok, jobban megismerkedtek. És nem kell félni. Mindig gondolj arra, hogy sikerülni fog. Egy próbát kell adni hisz sosem tudhatod, hogy mikor fog sikerülni. Lehet, hogy éppen most :) Ha meg nemet mond akkor sem vesztettél semmit. Az életben vannak kudarcok, de attól még lehettek barátok. És ha ezután is sokat együtt vagytok akár még változhat.
2012. szept. 3. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
És tudom, lányok tanácsát kérted, de azért a fiúk is tudnak az ilyenben segíteni :)
2012. szept. 3. 20:47
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz :D
2012. szept. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!