Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, van olyan akinek sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van olyan akinek sikerült beletörődnie, hogy ő bizony nem kell egy lánynak sem és csak a prostizás marad neki?

Figyelt kérdés

Hány év kell, hogy végre lenyugodjon belül örlődő lelkem és elfogadjam, hogy örök magányra vagyok ítélve ronda külsőm miatt?

Addig így fog kínozni minden nap a fájdalom, amíg el nem tudom fogadni, hogy számomra nincs boldogság, nekem nincs párom, én ronda vagyok és a lányoknál esélytelen, ahogy eddig sem kellettem egynek sem az is elég jó példa volt rá, hogy én milyen értéktelen vagyok. Elegem van már az életemből is, gyakran gondolkozom az öngyilkosságon, de mégsem tudom megtenni valamiért. Én csak szeretném elengedni a lányokat, egyedül is boldog lenni végre és lecsillapítani, elmulasztani a szerelem, szex iránti vágyaimat és végleg megszüntetni azokat. Lehet meditálnom kéne és végleg kiszabadulni ebből az átkozott világból.

2012. szept. 2. 16:40
 1/10 AndreaMariann ***** válasza:

Nem lehet elnyomni,az embernek vannak igényei,ösztönei.

Számodra tényleg semmi boldogság nincsen?Hány éves vagy?

A meditáció viszont roppant hasznos,és jó érzéseket ébreszt.

2012. szept. 2. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
"És ahogy kimondod ott minden eldől..."
2012. szept. 2. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Az összes (1-2 kivétellel) mind ilyen szánalmas, mint te. Huszonéves srácok "beletörődnek", vis. inkább beképzelik maguknak, hogy nincs esélyük senkinél, stb. Pedig nálunk a leg csövesebb, leg rondább is megtalálja a magának valót. Lásd, az egyik falubeli szegényebb csúnyáss srác, 26 éves korában magtalálta a párját. Ma is együtt vannak olyan 10 éve, igaz a lány sem egy szépség, de rendes meg aranyos.

Szóval a K.rva anyját az összes ilyennek.:))

De hogy erőt adjak, és javítsak egy picit a nemistudom miteken: láttátok azt a cikket, amikor a 300 kg-s csávó lefogyott? minden nap öngyilkos akart lenni. De tessék, itt a cikk: [link] . Megmondom őszintén, szerintem is helyes lett.

Lehetetlen nincs, csak tehetetlen.

2012. szept. 2. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Fogadd el magad és legyél homár!!Neked már csak ez jutott...

Siránkozás meg önsajnálat helyett viselkedj inkább férfiként és b@ssz oda az asztalra,mutasd meg a csajoknak magad!Ilyen hozzáállással soha nem lesz jnőd!

2012. szept. 2. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs igaza az egyik korábbi válaszolónak, az igazán csúnya srácoknak tényleg semmi esélyük becsajozni. Én kezdek megbarátkozni a gondolattal, de azért még mindig elszomorít néha, ha boldog párokat látok, és eszembe jut, h nekem ez soha nem fog megadatni.
2012. szept. 2. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sincs nőm mégse ríok itten. te se rijjá itt
2012. szept. 2. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. szept. 2. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
2012. szept. 2. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy picit szedd össze magad és viselkedj úgy, mint egy hím és máris máshogy fognak hozzád állni a lányok is.
2012. szept. 2. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor meditálj.
2012. szept. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!