Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jó ötlet lenne könyvtárban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Normális lányra vágyom, nem ilyen diszkóribizlikre és szerintem könyvtárba rendes lányok járnak. Akik lányok könyvtárba járnak, mit szólnátok hozzá ha leszólítanának titeket?

18/f

2012. szept. 2. 14:41
1 2
 11/14 anonim válasza:

nem azt mondom, hogy rossz ötlet de csak azért könyvtárba menni szentem túlzás, meg inkább ott csípj fel egy csajt ahol szeretsz lenni ak nem kell hogy a randitok a könyvtárban legyen mindig

nem minden lánynak jön be

2012. szept. 2. 21:11
 12/14 A kérdező kommentje:
@11 szóval egy fiú már nem is olvashat?
2012. szept. 2. 21:22
 13/14 anonim válasza:
de olvashat :)
2012. szept. 3. 16:32
 14/14 anonim válasza:
Sztem jó ötlet, 15 vagyok és lány és a velem egyidős fiúk 90%-a ez a "leiszom magam a sárga földig, meg cigizek...stb és akkor hű de menő vagyok" típusúak kikre meg én annyira nem bukom, de azért én könyvtárba inkább olvasni járok, de szerintem meglehet vele próbálkozni :D
2012. okt. 31. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!