Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy nagyon jó barátnőm (beszélgetős, hülyülős) és nekem nagyon bejön. Nem tudom lépjek e felé valamit?
Mert ha nemet mond félek hogy a barátságnak is vége szakad... Lépjek vagy ne?
14/f
nah hallod nekem is ez a bajom irtam is 1 kérdést csak én vettem neki 1 nyakláncot ...
nem tudom mi tévö legyek ...mit mondjak neki...
ugyan az a bajom mint neked:S
köszi
jöhet még :)
Inkább idiótaság lett. Ha ad magára valamit a lány ilyen mozdulatsor után egy rohadt nagy pofon kíséretében elzavar a fenébe. Ha pedig tetszik ez neki, akkor had ne mondjam el mennyit ér.
A második válaszolónak igaza van.
Sok sikert! :)
Sárky
Nem tudom mióta vagytok igy hülyülős jó barátok..
Szerintem beszélgess vele sokat hívd el sétálni moziba pizzázni vagy akár hova aztán ott már lehet baráti puszi ölelés és ilyenek azér a póló alá ne rögtön:)
igaz én lány vagyok de én is igy vagyok egy sráccal hülyülős barátok vagyunk 2 éve ismerem de pár hónapja lettünk nagyon jóba imádom amikor becézget:P most a közelben lesz egy nagyobbacska rendezvény és reménykedem hogy el hiv:) bár én megyek de jobb lenne ha ő hivna:)
13/L
hat :)
ha mas peldajabol tanulni lehet , akkor hajra =)
en nem tanultam ..
2 evig voltunk majdnem legjobb haverok es aztan valamelyikunk feldobta , hogy lehetne-e tobb , hat jo probaljuk meg .. 2x jartunk es mostmar a baratsagunk egy nagy *ar .. nem beszelgetunk , max 1 heten 1x ..az is ritka , teljesen megvaltoztunk , mar nem tudunk baratkent nezni egymasra . szoval csak annyit akarok mondani , hogy ha nagyon jo baratok vagytok , akkor barmennyire szeretned is talan jobb lenne varni .. hatha o is pont igy erez es akkor o fog lepni .. mert ha nem ti is porul jarhattok .. sok szerencset ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!