Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kavarásból, ha a fiú sokminden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavarásból, ha a fiú sokmindent mond arról hogy lehetne folytatás, de utána nem keres, loehet valami?

Figyelt kérdés
Mert jó lenne ha több lenne köztünk mint ez az egy este (nyugi nem kell arra gondolni) , de utána nem keres, pedig aznap este nagyon sok pozitív dolgot magyarázott. No alkohol. Úgyhogy tanácstalan vagyok.
2009. júl. 27. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy lenne köztetek valami de akor neked kell keresned öt de ne nyomulj nagyon
2009. júl. 27. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Meggondolta magát. Szerintem hagyd!
2009. júl. 30. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:

szia! figyelj, mi is igy kezdtük.

Volt egy esténk együtt, aztán nem keresett, majd felhivott 3 nap után, hogy hát ő mégse akar semmit:S gondolhatod milyen rossz érzés volt.

aztán msn-eztünk 3 hónapig, no tali. majd ő irta hogy szeretne többet velem lenni, megismerni stb.

Azota együtt vagyunk, 1 éve:D

ja és 20 évesek vagyunk.

ti hány évesek vagytok?

2009. júl. 30. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
én 15+fél, a fiú 17 meg olyan háromnegyed
2009. júl. 30. 16:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Hu, képzeljétek, tegnap beszéltünk :D kicsit ő hozta fel a témát, kicsit én. És mondta h lehetne folytatás :P :D
2009. júl. 31. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak azért mondhata mert vagy le akkar veled feküdni vagy csak ara az estére akkart veled leni hogy ne legyen egyedül !
2009. nov. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!