Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sok szép lányt láttam ma is a városban, akkor mégis miért nincs még barátnőm?
Figyelt kérdés
Nekem az ilyen lányok jönnek be leginkbáb, akik alacsonyak, vékonyak vagy ducik vagy magasak és vékonyak, arcra pedig valamilyen bájuk van és jellemre meg szeretnivalóak, nem nagydumásak, beszólogatósak, másokat lenézőek, hanem angyaliak inkább. Korban meg lehetőleg 14-18 év körüliek. =)2012. aug. 30. 15:45
1/14 anonim válasza:
Azért, mert hiába van sok szép lány a városban, ha te ellenben ronda vagy.
2/14 anonim válasza:
Miért mit vártál? Hogy majd a nyakadba ugranak, mert olvasnak a gondolataidban és olyan szexinek találnak?
3/14 anonim válasza:
hát ez elég buta kérdés
azért nincs mert csak nézed őket, ők nem fognak odajönni..
4/14 anonim válasza:
Olyan sok szép Cabriot láttam ma is furikázni a városban, akkor mégis miért nincs még sportkocsim???
5/14 anonim válasza:
És mit vársz kérdező,hogy oda mennek hozzád és azt mondják,hogy "Figyu cicafiú,szívesen lennék a barátnőd!" Ez nem így müködik,neked kell megtenni az első lépéseket,nem tátott szájjal várni a sült galambot:D
6/14 anonim válasza:
Attól hogy szép lányokat látsz, lehet hogy te nem jössz be nekik. Az pedig a másik, hogy ha nem is ismerkedsz ezekkel akkor mit vársz?
7/14 A.Romanov válasza:
Ne várd a sült galambot, hogy a szádba repüljön. Ha tetszik valamelyik, szólítsd meg talán.
8/14 anonim válasza:
ha meglátsz egy olyan lányt aki neked tetszik bár még nem is ismered, menj oda hozzá és mond el neki hogy mi tetszett meg rajta. persze ne úgy hogy "jó a cs*csöd, kő kóla", hanem kulturáltan :) próbálgasd a szárnyaid, ne csak a szemed legeltesd! tegyél is valamit magadért, ismerkedj! ;) sok sikert! :)
18F
9/14 anonim válasza:
Olyan sok szép lányt láttam... ennyi... csak láttad, de odamentél egyhez is ?
10/14 anonim válasza:
Lányszemmel az a te bajod, hogy GYÁVA VAGY! És a lányok ezt nem szeretik. Legközelebb menj oda hozzá, mondj valami szépet, kérdezd meg hogy hívják vagy kérd el a telefonszámát. Ennyi... ha bejösz neki akkor megadja
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!