Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudna egy budapesti 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudna egy budapesti 13 éves pasi ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés
13 vagyok és már szeretnék csajokkal ismerkedni minden választ megköszönnék
2012. aug. 30. 14:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
31%

"te hogy veszel egy kalap alá egy 16 éves komoly, érett gondolkodású lányt egy olyan fiúval aki 13 évesen pasinak tartja magát"

egy tizenhatéves lányt aki érettnek gondolja magát...

2012. aug. 30. 15:10
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Haha! Először a 13 éves "pasi" akar ismerkedni, aztán a 16 éves "nő" érettnek tartja magát! Mi ez ovi találka?:D
2012. aug. 30. 15:40
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

1.azt írtam hogy lány vagyok és nem azt hogy nő

2. a kommentetek alapján már első elolvasásra láttam hogy veletek foglalkozni, és válaszolni az oltogatásaitokra nem érdemes

azokból amiket írtatok kiderül számomra hogy nálatok biztos hogy érettebb gondolkodással rendelkezem, mert olyanokat amiket ti írtatok max egy 20 éves apuci pici lány irogat, aki azt hiszi hogy ő sz*rta a spanyol viaszt

rólatok ennyit

a kérdést feltevő fiúnak pedig azt üzenem hogy először nézzen körbe az osztályban vagy az évfolyamán, mert ott biztos talál magának egy aranyos lányt

2012. aug. 30. 16:08
 14/29 anonim ***** válasza:
16%
ez azért érdekes, mert az előbb még a machboxaival küldted játszani
2012. aug. 30. 16:30
 15/29 anonim ***** válasza:
53%

NA LÁTOD HOGY MENNYIRE GYEREKES VAGY

nem tudom hogy hány éve születtél, de az agyi színvonalad mégcsak nem is veri az enyémet

csak egy gyerek (és az elkényeztetett/h*lye libák) köt így bele a másikba

tudod idő közbe elkondolkodtam azon hogy szegényt mindenki osztja ezért írtam neki egy normális válasz, ha már ti nem tudtok

puszi mindenkinek

2012. aug. 30. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
dehát te is osztottad...
2012. aug. 30. 19:39
 17/29 anonim ***** válasza:

"rólatok ennyit"(enyhe flegma lenézés)

"Puszi mindenkinek"(magyarul menyünk p.icsába)

Szerinted így gondolkozik egy érett és intelligens lány?

Kicsit értékeld mér újra magadat,mer elvagy tájolódva.

2012. aug. 30. 20:07
 18/29 anonim ***** válasza:
Hát először is NŐLJ FEL! :)) A 16 éves csajnak meg üzenem,hogy ne nézzen annyi szappanoperát.. Attól nem lesz komoly :D
2012. aug. 30. 20:10
 19/29 anonim ***** válasza:
Nos, kis fiam. kijártad már az ovit? NEM. és a közép sulit? annak még a közelében sem jársz. Úgy hogy elöször nőj fel és akkor leszel "pasi". :D 13 évesen milyen csajokkal akarsz ismerkedni?? 10 évesekkel? se melle se segge. még nagyban otthon babáznak!!! és akkor ott van az h, "megrontod" őket!! Sok szerencsét hozzájuk!! :D 18/L
2012. aug. 30. 21:42
 20/29 anonim ***** válasza:
valószinűleg Budapesten
2012. aug. 31. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!