Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlátszó így "randira" hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlátszó így "randira" hívni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot. Egy városba járunk majd egyetemre. Úgy jött le,bejövök neki,de nem vagyok benne biztos,így kitaláltam valamit,amire ha tetszem neki,akkor biztos rákap majd sztem.

Szóval...egyszer találkoztunk csak (közös ismerős által). Akkor mondta nekem,h van egy jó étterem a közelben. Mivel én még nem ismerem a várost (ő pedig igen),ki szeretném próbálni ezt az éttermet. De elfelejtettem a nevét az étteremnek,meg ugye én nem is találnék oda. Mivel megjelölt facebookon,így azt remélem,jó ötlet úgy rá írni facen,hogy "Hali! Mi is volt az az étterem,amit mondtál?"

Szerintetek hogy reagálna rá? Túl átlátszó,hogy azt akarom elérni,hogy elkísérjen? Főleg ha még utánakérdezek,h az pontosan hol van,és mondom neki,h én nem találok oda.:D

És ha ez összejön,akkor hogy oldjam meg,hogy a közös ismerősünk (akivel lógni fogok a városban,mert egy vonattal járunk és egy szakra) ne jöjjön velünk??

18/L

2012. aug. 29. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, ja bejössz neki, akkor mindenképp elmegy, ha meg nem, akkor sehogyse, szóval fölös az aggódás. Az ismerősnek meg mondd azt, hogy randid van!:P Ha bátor vagy, azt is, kivel!:D
2012. aug. 29. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, szerintem a fiútól függ. Van olyan barátom, aki egyből levágná, mi a szitu, de szerintem van aki tényleg azt hinné, hogy csak érdeklődsz.

De ha bejössz neki, akkor úgyis felajánlja, hogy elkísér, szóval szerintem próbáld meg. :) Ha meg csak elmagyarázza, hogy jutsz oda, az sem lesz ciki helyzet, hiszen nem konkrétan elhívtad.

2012. aug. 29. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!