Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha a szomszédom tetszik, de még a nevét se tudom? Mindig köszönünk egymásnak, de nem szoktunk beszélni :/ Szeretnék vele beszélgetni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Valami tanács?
2012. aug. 29. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Egy jó fél órát tevegelj a szobájában, majd szarj a szőnyeg közephííre, ez bejön a srácoknak. Vagy éppen bebútorozhatsz hozzá, minden további megjegyzés nélkül.
2012. aug. 29. 19:38
 2/7 anonim válasza:
Verd meg
2012. aug. 29. 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat, sokat segített ;)
2012. aug. 29. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
egyszerű: menj át hozzá, hogy elfogyott valami. pl dara mert tejbegrízt szerettél volna csinálni.
2012. aug. 29. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj át hozzá, hogy sütit akartál sütni, de nincs *random összetevő* és szeretnél kérni tőle. Aztán ha kész, vigyél neki kóstolót. Innen meg már rád van bízva, hogy merre viszed tovább a dolgot :D
2012. aug. 29. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam azon, hogy valami elfogyott, és igy hülyeségből eszembejutott, hogy mondom neki, hogy elfogyott a WC papír :'D Köszi a válaszokat, lehet majd erőt veszek, és megteszem :$
2012. aug. 29. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
wcpapírt ne kérj, az gáz :D a süti jó ötlet, annak lehet együtt főzőcskézés is a folytatása
2012. aug. 29. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!