Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Miért nem írnak a fiúk sose előre Msn-en?

Mindig én írok rá/rájuk...

És igazából olyan lányt is ismerek, aki már majdnem jár a fiúval, és még mindig csak ő ír neki először...

Miért?

2009. júl. 26. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
hát nálunk ez nem igy van...
2009. júl. 26. 23:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy értve?:)
2009. júl. 26. 23:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nem jön jön be a gyereknek...
2009. júl. 26. 23:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom...nagyon elvannak...a fiú már rég járna a lánnyal csak a táv:S
2009. júl. 26. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:

én is ígyvagyok. de mi kölcsönösen írunk egymásra. valamikor ő ír előre van amikor én :)

és már mi is járnánk ha nemlenne ez a nagy táv:( de fogunk talizni :)

ha továbbrasem írnak akkor írj ki személyes üzenetbe célzásokat neki hátha majd akkor.

vagy azis lehet h elfoglalt.

az msn es ismerkedésbe nemmindig lehet megbízni:/ legalábbis nagyon ritka de előfordulhat.

2009. júl. 27. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:

én nem egy olyan fiút ismerek aki mindig rámír

ne általánosíts kérlek

2009. júl. 27. 00:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Nemtudom...mert amúgy akiket nem ismerek le is tiltom...

Meg van egy fiú...de sose ír előre...de ismerem, meg jóban vagyunk, összeszoktunk futni, olyankor helósziapuszi...

Így jóban vagyunk, igaz nekem bejön...:)

De elvileg én is neki mert tett célzásokat, igaz nem egyértelműek, szóval passz...mindenesetre nem szokott előreírni...egyszerkétszer olyan is előfordult h el se köszönt...:S

2009. júl. 27. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én esetem:

pont most számoltam meg hogy ebbe a hónapba a srác hányszor írt nekem, és én hányszor neki, nos hát véletlenül pont ugyan annyiszor írt nekem, mint én neki, lehet hogy ő is pont megszámolta.:D

És ő is van amikor nem köszön el.. aztán azt mondja hogy az apja elzavarta a géptől...vagy hogy tesója ült oda, vagy ilyenek...de ő szokott nekem írni, meg én is neki.:D

2009. júl. 27. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem mind2 féle van:Aki ha feljövök rögtön rám ír,pedig VAN BARÁTNŐJE!!!:S Ráadásul nekem tetszik is,és tesz is megjegyzéseket h én is neki,de ha feljön a szó,mondja h semmi pénzért nem csalná meg a barátnőjét...de azért mégis Csinosomnak hív...

De van a másik is:Aki szintén tesz megjegyzéseket h tetszem neki,és nincs barátnője,de sosem ír...mindig csak én írok rá...=S

Sztem egyénfüggő...

2009. júl. 27. 22:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat;)
2009. júl. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!