Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a buliban nem érdekeltem, akkor minek ír rám utána?
Figyelt kérdés
Elég közeli kapcsolatban voltam már egy sráccal...volt csók, randiztunk párszor. (Bár csók csak ittas állapotban..nem részegen,csak ittunk...) Mondtam,h akarok neki mondani valamit személyesen,mondta h majd aznap esti buliban megbeszéljük akkor. Találkoztunk, de nem jött oda, még csak nem is köszönt, sőt, másokkal táncolt. Nem gond, mert én is táncoltam másokkal, meg akkor hagyjuk egymást, de másnap meg rám írt, h na mit is akartam neki mondani?! Most akkor mit érdekli már?2012. aug. 28. 19:52
1/8 anonim válasza:
Élőben gyáva volt hozzá. Neten sokkal könnyebb az ilyen dolgokat elintézni néhány embernek...
2/8 anonim válasza:
Nem is köszönt : lehet hogy észre se vett vagy csak valakihez ment.
3/8 A kérdező kommentje:
De észrevett. A haverja oda is jött köszönni,ő meg az én haveromhoz ment...Hagynom kellene?
2012. aug. 28. 20:10
4/8 anonim válasza:
Semmit sem kellene ha valamit akarsz csináld ha nem akkor haggyad
5/8 anonim válasza:
a) Voltak ott jobb csajok is.
b) Szégyellte a barátai előtt hogy érdekled.
c) Nem érdekled annyira csak kíváncsi.
d) Épp akkor lett kanos és azt hitte h kaphat puncit ha foglalkozik veled.
27F
6/8 A kérdező kommentje:
Már 2hónapja "haverkodunk", szóval d, kiesik. A haverjai előtt is volt már velem, szóval b, is kiesik. A másik kettőt nem tudom...:/
2012. aug. 29. 09:20
7/8 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok egy sráccal, mert bulikban együtt vagyunk utána meg semmi..
8/8 A kérdező kommentje:
Sehogy sem jó...:/ :)
2012. aug. 29. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!