Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit akar? Vagy akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar? Vagy akar valamit? (a lényeg lejjebb. )

Figyelt kérdés

A volt barátom (3szor jártunk, de még kicsik voltunk) olyanokat írogat msn-en, hogy milyen szép vagyok, stb, de van barátnője, és már le is feküdtek.. (Már én se vagyok szűz egy éve, szal ez nem para.. :D) Mostis azért lejön a városba rokonaihoz ahol élek, mert én azt mondtam neki h jöjjön.. Meg csak velem lenne hajlandó itt a városban eljönni bulizni, az unokatesójával 2en nem.. De nemtudom mit akar.. Amikor ittvan, akkor csak bámul, multkor le is tapizott "véletlenül".. -.-\' Az unokatesójának is megmondta, hogy sosem fog rámnézni úgy, mint 1 barátra.. És tudja, hogy én se rá.. A barátnőjéről sose mesél semmit.. Most mit csináljak? Szerintetek akar valamit?

(17/L)

2009. júl. 26. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen ez teljesen bizonyos.

Beszélj vele hogy mit akar hisz van barátnöje és nem találkozgathattok csak ugy állandóan meg nem taperolhat le stb.. Ha szereted akkor pedig állitsd döntés elé vagy te vagy a másik csaj. Ha szereti a barátnöjét akkor egyértelmüen öt választja és akkor nektek pedig nem kéne találkoznotok ha téged akkor pedig minden rajtad mulik

2009. júl. 26. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Ne állítsd semmiféle válasz elé.

Mondd meg neki, hogy kopjon le rólad, és foglalkozzon a barátnővel, aztán majd ha vele abbahagyták esetleg..

Bár én ha fizetnének se kezdenék vele. Ha a mostani barátnőjével ezt csinálja, akkor mi a garancia arra, hogy veled nem fogja?

2009. júl. 26. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
az, hogy ismerem régóta.. :D és nem minden csajjal csinálja ezt, csak velem..
2009. júl. 28. 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy addig nem vagy hajlandó vele foglalkozni, amíg megvan a másik barátnője is. Ha annyira te tetszel neki miért jár a másik lánnyal?
2009. júl. 28. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:

nem akarlak el szomoritani de nekem is volt ilyen szitum! én bele mentem a játékba kavargatunk buliztunk smárolgatunk hajnalokig beszéltünk ugy tünt h szeret stb... de nem mikor rá kérdeztem h most akkor járunk ? azt mondta nem csak kavargatunk .... ezt eljátszotta egy párszor azota már szoba se álunk!

jah és neki nem volt melettem barátnöje

sztem felejzsd el az lenne a legjobb

2009. júl. 28. 09:56
 6/9 anonim ***** válasza:

ha már jártatok is akk nemkell félni. nyugodtan kérdezz rá a tényre hogy még mindig nemszeretett ki belőled.

az csak jódolog ha ő még mindig téged akar mert azt jelenti h nemakar továbblépni, nemtud elfelejteni, szeret.

2009. júl. 28. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor csak egy költői kérdés: Miért szakítottatok háromszor is?

Egyébként egyik válaszolóval értek egyet: szerintem hagynod kéne. Az én életemben is volt egy srác, aki szerelmes nem tudott lenni, aki nem tudott velem megelégedni, mint barátnőjével, de akárhányszor találkoztunk, láttam rajta, hogy nem barátként tekint rám. Együtt nem ment, de sokáig külön sem. Aztán én tovább léptem, neki azóta nem volt nője.

És tudom, hogy ha szabad lennék, ugyanolyan játékba kezdene.

23/L

2009. júl. 28. 11:41
 8/9 A kérdező kommentje:
én szakítottam vele mindig.. sokat sírt miattam.. azóta nekem vt2 barátom is, az utóbbi majdnem 1 évig.. de mindig egyre tö9bbetbeszéltünk, és így alakult, h megint nemtudom, h mit akar.. :/
2009. júl. 29. 10:27
 9/9 anonim válasza:
Anyit mondok hogy lépj te hamarabb, lépj tovább és ne foglalkozz vele légyboldog, foglalkozz más srácokkal buliz nélküle éld ez életed. Ő észre fogja venni hogy boldog vagy nélkül-e és ha tényleg te vagy a fontos neki akk utánna ő fog lépni feléd egy lépést mert ugy fogja érezni hogy hiányzol neki. Ne találkozz vele csak ha ő hiv.Te ne hivd sehova.
2009. júl. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!