Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az 1. randi után, elbúcsúzásko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 1. randi után, elbúcsúzáskor a lánynak sima szájra puszi, vagy nyelves csókot adjak inkább? Melyik illik? : D

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 00:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úgy látszik sokat változott a világ, mióta nem randiztam. De szerintem akkoris furcsa, hogy ha már eljut oda, hogy megpuszil, akkor miért enm csókol meg? És akkor mikor lesz az első csók dátuma?
2012. aug. 28. 08:42
 12/16 anonim válasza:
Szerintem szájjal. Ne nyelveset de ne is puszit, hanem szájjal.
2012. aug. 28. 10:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket ;)
2012. aug. 28. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
szájrapuszi :)) sokkal édibb.
2012. aug. 30. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Remélem, megcsókoltad normálisan, te ökör!

Annyira jellemző az oldal látogatóira hogy a kérdezők töketlenek, de a válaszolók meg idi0ták!

Kivétel a 12. Hihetetlen hogy 11 f.szság után jön csak az igazi válasz! Úgy kell, ahogyan a 12-es mondta. Ha abból nyelves lesz, hát az lesz, de először normálisan csókold meg! Remélem, nem voltál fatökű!

2012. szept. 4. 22:27
 16/16 A kérdező kommentje:
megcsókoltam, visszacsókolt. és hát egész tüzes kis este kavarodott ki belőle :D szóval nem csak puszi volt , ne aggódj,:D De elég belevaló csajszi volt , szóval ezen is múlt
2012. szept. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!